ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:3000 ytl ye cbr 125 var çok temiz makina (repsol hersey full)
okan4037' Alıntı:along senın mootor cok temız fiyatıda uygun ama benım bıraz daha beklemem gerekıyor..daha yenısymıs motorun 750 km de 0 almaktansa senın motoru tercıh etmek daha mantıklı dıye dusunuyorum..
benım bırz daha paraya ıhtıyacım var..!
SAKAL' Alıntı:CBR 125 in bi parçaları pahalı bu motora sahip olan herkeste bunu biliyor
okan4037' Alıntı:along abi valla ben cbr nın cok arastırmasını yaptım senın motor tam bana gore sımdı param olsa valla senın motoru alırdım... az kaldı ama alacam...ilk işim asfaltı aglatacam:queen: :queen: :queen:
helal abime yaa ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop::along' Alıntı:aman kardeşim bırak aglatma asfaltı falan belediyeler yeterince asfaltları aglatıyo dolayısıyle motorlarımızda aglıyodur emin ol bide sen ugraşma şu asfaltlahem sonra asfalt agladıktan sonra bide asfaltı teselli etmek için öpmek zorunda da kalabilirsin allah korusun allah hiçbirimize öptürtmesinnnn
![]()
AMİN...
+10000:cat:along' Alıntı:aman kardeşim bırak aglatma asfaltı falan belediyeler yeterince asfaltları aglatıyo dolayısıyle motorlarımızda aglıyodur emin ol bide sen ugraşma şu asfaltlahem sonra asfalt agladıktan sonra bide asfaltı teselli etmek için öpmek zorunda da kalabilirsin allah korusun allah hiçbirimize öptürtmesinnnn
![]()
AMİN...
ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:ikinci el makina var 3000 ytl reepsol süper
düşünen varsa buyursun