Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bişii daha sorucam yahu size bişii sorucam bu istoçta (istanbul toptanclar çarşısı) orda bi honda bayii varmışta www.honda.com.tr de gözükmüyor ama herkez orayı övüyorr tlf numarasını bilen varmı.. :silent:
ve kariyerli bi bayiiimiş..
Bana tlf numarasını bilen yazsın yahu..

Abicim tmm 130 luk alıyorum:flower: ::deliir:: hem ben artık motor yere degene kadar yatarımm hade bakalımm ama amacım şu aldıgım ilk tekerlegi yakıcamm...::angry2:: sona 130 luk alıcammm:queen: :queen:
teşekür ediyorum Pekiiii buji hakkında vericegin bilgi varmı...:)

Bayağı alıştırma yapman gerekir ööle hop diye olmuyo , ama zamanla alışırsın...

Bayağı alıştırma yapman gerekir ööle hop diye olmuyo , ama zamanla alışırsın...

:cyclopsan Abi öle bi diyosun ki zamanla alışırsın:p
Görkem abi sende mi bilmiyosun sen buji olayını ne yaptın heeeee görkem abi abiben 130 luk takmayı düşünüyorum duydum sende varmmışş memnunmusun duruş hızı artıyor dimi...:silent:

Benim lastik eskidi ama benim kullanım şartlarıma göre diye düşünüyorum... Ben lastiği değiştirmeyi düşünüyorum 2 ay içinde... Lastik isteyen varmı :p 50 melyon
Bu motoru uzun uzun kullanacağım için (2 sene) modifiyeye başlıyorum ben de... Kar yağmaya başladı , motoru içeri alıp modifiye edeceğim :cat:

Omer anlamadım neyin telefon numarası?

my.php

Son düzenleme:
Görkem şimdi fotoğrafa yeniden baktımda senin lastik Savaş'ınkinden farklı zannedersem neden enduro tarzı tercih ettin (yani o enduro ise :)) ya da aynı da göz yanılsamasımı benim yaşadığım

Neden mi enduro lastiği? Praetorian'a sor :queen:

Bunun içiinn enduroo :cherry: :
riva18es9.jpg

cuma17abz3.jpg

cuma25aui0.jpg

cuma22aok4.jpg

riva19he9.jpg

Hiç pist motoruna benziyor mu??

Ben tip olarak asfalt motoru olarak düşünmüştüm sen ne yaptın Görkeemm...!!! Praethorian sen de mi abi? Bu arada sanada bir enduro ya da funduro lazım Özgür...

Evet... Bence biz yakında cross'a da kayabiliriz :mrgreen: Amortisörleri yükseltip grenajları söksek mi :p

Abiiii görkemmm abiiiiiii çooook deli abii çimleri biçmşiiiinnn w:queen: allaaaa:queen: :queen: Abiiiii adamımsınnnnnn......:bounce:

Abinasıl modifiye edicen bana da bilgi verde bissde ögrenelimm..Abi şey yaaa istoçtaki honda bayiiinin tlf numarası
Abi bu arada bende endro lastigi tercihh edicemm 10 numara tecihhh...:rendeer:

hedef zaten enduro yada funduro:)
kle 500 klr 650 er-5 nx-4 falcon adaylar,
fazer dl 650 ımkansızlar
r 1200 gs adventure hayalım+ımkansızım:D

O çimler o kadar eğlenceliydi ki anlatamam yani... En ufak gazla gt atıyor motor falan drift yaptık resmen , tabi orada ben bi bayırdan inerken düştüm , motor poff dedi düştü çime ama ben bayırdan aşşa yuvarlandım , sonra gülme krizine tutuldum falan...

Modifikasyondan kastım grenaj dökmeye çalışacağım motora , başarırsam daha ileri gitmeyi de düşünüyorum, cbrcup hesaabı :wiinkk:

Bende sanırım 600F veya RR aldıktan sonra biraz daha para biriktirip çin malı bi cross alıcam dağlara çıkıp parçalamalık :mrgreen: Ama önce bi büyütsem motoru, nerdeee :pale: Ben memnunum küçük canavarımdan şimdilik :cherry:

Hadi arkadaşlar ben yine attaa gittim hepiniz kendinize iyi bakın , gece burda olursanız konuşuruz :rendeer:

@dgrmr

Racing süper ben devam edicem ama yanında cbr125R gibi , veya dayanıklı bir motor gerekiyor dağlara çıkmak için...

bilmiyorum bilemiyorum ben de kararsızım racinge devam mı yoksa enduro mu allahım ikisi de ayrı ikisi de güzel. Neyse o tcrübeye ulaşıyım o zaman düşünürüm artık. Sizde kafamı karıştırmayın ama...

O çimler o kadar eğlenceliydi ki anlatamam yani... En ufak gazla gt atıyor motor falan drift yaptık resmen , tabi orada ben bi bayırdan inerken düştüm , motor poff dedi düştü çime ama ben bayırdan aşşa yuvarlandım , sonra gülme krizine tutuldum falan...

Modifikasyondan kastım grenaj dökmeye çalışacağım motora , başarırsam daha ileri gitmeyi de düşünüyorum, cbrcup hesaabı :wiinkk:

Bende sanırım 600F veya RR aldıktan sonra biraz daha para biriktirip çin malı bi cross alıcam dağlara çıkıp parçalamalık :mrgreen: Ama önce bi büyütsem motoru, nerdeee :pale: Ben memnunum küçük canavarımdan şimdilik :cherry:

Hadi arkadaşlar ben yine attaa gittim hepiniz kendinize iyi bakın , gece burda olursanız konuşuruz :rendeer:

@dgrmr

Racing süper ben devam edicem ama yanında cbr125R gibi , veya dayanıklı bir motor gerekiyor dağlara çıkmak için...

:queen: :queen: Abiiii çimleri fazla biçme yazıkk daha ben motoru alınca kim biçicek sona beraber çalışırısss işde:mrgreen: nese abi akşam konuşalımm çim hakkında drift hakkında :queen: bende istiommmm.....:queen:

gorkemın dususunu gormenız lazımdı ona bakarken aynı noktada aynı sekılde bende dusuodum
son anda topladım:))
aynı anda baska arkadasımız dustu

gorkemın dususunu gormenız lazımdı ona bakarken aynı noktada aynı sekılde bende dusuodum
son anda topladım:))
aynı anda baska arkadasımız dustu

Abi video felen varsa gnderin izliiim de bende güliiim...:mrgreen:

:) Heeeeeeeeeeey öldünüsss mü milllletttt pra abi abi yazz bi konu tartışalım abi:) böle cansızz cansızzz olmuyorrr....

Son düzenleme:
Ne yazıkki yok video , ama gezi topiclerinde bizim geziler mevcut resimlere bakabilirsin...

Di mi yani Özgür , bizden birinin düşmesi ilginç oldu tabi :p Ender rastlanır :bounce:
Bu arada demin geldim ben dışarısı çoook güzel , bir yandan kar yağıyor , bir yandan motorla buz kayağı yapıyorsun... ooh... frenler tutmuyor zaten sadece motor freniyle durabilirsin , bazen de düşmemek için gaz vermem gerekti , ama çok zevkliydi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar