Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

O zaman polonezköy'e gidelim , eğer isterseniz oradan da Riva çay'ına çıkarız...
Pazar günkü program belirlenmiştir :mrgreen: Kavacık'da buluşuluyor , Kavacık'a gitmeyi bilmeyenler için evinden(!) nasıl gideceğini tarif edebilirim :mrgreen:

@yakamoz
Ana sayfaya senin motoru da ekledim :wiinkk:

Pazar günkü program belirlenmiştir :mrgreen: Kavacık'da buluşuluyor , Kavacığa gitmeyi bilmeyenler için evinden(!) nasıl gideceğini tarif edebilirim :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Görkem kardeş yeni görevin hayırlı olsun...

ayrıca sana şunu söyleyeyim "pazar gününe kadar bu buluşma yeri daha çook değişir":cherry:

Pazar günkü program güzel gibi.:)
Yarın(yani bugün-saat 1 olmuş yatıyım artık) ben çıkacağım gezmeye, bikaç saatliğine. çıkarken mesaj atayım o zaman, belki gelen olur. Tanışır biraz geziniriz.

Birkaç gündür forum'a giremiyordum bir geldim neler değişmiş öyle... Eline koluna çabana sağlık görkem, listeye eklenmişiz e bu durumda mutluyuz :mrgreen: , bu arda sinyallerimi yan apartmanın bahçesinde buldum taktırttım bu da ikinci bir mutluluk, yine de sinyal konusunda yol gösterdiğin ve emeğin için çok teşekkürler Görkem. Sevgilerle...

ben teşekkür ederim :)
yan apartmanda mı buldun? :queen: çocuklar çalmış :mrgreen: valla mutlu oldum :cherry:

elıff;507997' Alıntı:
motorum olsa hemn gelırdım walla :(

istersen artçı alırım...

Bu akşam nete giremeyeceğim , önemli bir sınavım var yarın , organizasyonu praetorian'a brakıyorum :p (oh bee kurtuldum :queen: )

praetorıan ın sıfresını caldım ben
kendısı bı haftalıgına nete gırmeyecegını belırttı:))

benim kafama takılan bişey var.
o kadar yazı yazmışsın işte ben şu km ile giderken yanımdan şu km ile cbr 125 geçti die. eeeee o hızla giden bir motorun sesini nasıl duymadın onu anlamıyorum..

bu arada beni de ekleyin listenize. şimdilik bir motorum yok. fakat en geç haziran gibi benimde olcak inşallah.
kendimi tanıtayım hemen.
ismim esra
ankara
msn [email protected]
motorun rengini siyah düşünüyorum. bakalım o ara denk getirirsek tabi.
herkese saygılar.....

Güzel arkadaşım; senin de arabanda 2 tane 1000 wattS JBL subwhoofer olsa sen de motor sesini duymassın..
ona yaklastığımda da scooter sesinden başka bişi gelmiyodu çünkü çok yawastı yanına wardığımda!!!
önemli olan 6 000 dewirden sonraki sesi ... :p

Eee arkadaşlar pazar günü gelenler kimler??? Benim tahminim güneşli olmayacak ama yağmur da yağmayacak....

Bu arada pazar günü buluşursak motoru servise de bir götürücem, 8.000 devirden sonra gaz yemiyor :pale:

Ben geliyorummm:)

Yarın da biraz gezicem, bugün binmedim uykusuzum çünkü. Bak ne diycem:) istersen yarın çıkar motoru servise gideriz beraber, benimkinde bişi yok maksat beraber olmak. Ben Mutluhan'dan memnunum şahsen.

hava tahminin mantıklı .::deliir::

O zaman yarın gidelim derim Görkem, bu olayı aradan çıkartalım.(Görkem Bey de diyebilirim yani rahatsız oluyorsan) hem tanışmış oluruz.(ben zaten çıkacaktım dışarı)
Bugünkü sınavın nasıldı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar