Teşekkür ederim yakamoz... Taksammı takmasammı kararsız kaldım... Bir de nerden bulurum osram ice blue???
@dgrmr
Ben de inanamıyorum :cyclopsan Çok geçmiş olsun... Neyse motor duruyo en azından
Ben hep osram cool blue gördüm , ice blue göremedim...
haklısın pardon yanlış yazmışım cool bluee olarak düzeltiyorum bu arada takmak veya takmamamk sana kalmış
bu arada benim ön amortisör keçesi patlamış burda 37 ytl diyolar tanesine çiftini değiştirmek lazım diyolar o da 74 ytl yi buluyor yakın zamanda servise gidecek arkadaş varsa bana bir fiayatını öğrenirse sevinirim
ben motoru aldım alalı tahmini 9 kere tazikli suda shellde yıkattım ilkönce yumuşatıcı ilaç döküp 5 dk bekletiyorlar sonra tazikli suyla temizledi benim cbr siyah 9 kere yıkattıgım halde hiç bir hasar görmedim. galiba benim alet biraz saglamartı birkede depoya kuş pislemişti onu bile 10 dk tazikli suyla artı ilacla zor çıkardık
aslında vaktim olsa uzun uzun kovayı alıcan rahat rahat tertemiz edicen en iyisi bu..
ileride dusundugum motorr budur wallla cok gusel bır makınee hastasıyımmbenıde yasın lısteye ama artcı olarak yada ne bıılımm hastasıım motorun yaww
orj sesi güsel diosn.. hiç duymadm.. nası çıkıyoo???
Scooter gibi ya da bi mz veha bi kanuni seyhan gibi mi çıkıyo sesi ???
Öyleyse eğer iğrenç bencee..
Hiç bi şansımız yok diosn yanii..Ona yakın bişi de alamaz mıyız???
Tekrar merhaba arkadaşlar.. Sonunda motor alcak parayı buldum..Kız arkadaşım sağolsun..
Yalnız sormak istediğim tek bişi war.. :
CBR 125R dan racing sesi alabilir miyiz alamaz mıyız???
Alabiliyosak nasıl alabiliyoruz!!!
Net cewaplar bekliyorumm...Bilgilerinize