Far ampulü bayide 8 ytl birde üstüne işçilik alıyorlar %&/()=? Gittim daha kuvvetli (civalı) ampul aldım 4 mlyon falandı. Kendim söktüm taktım. 2 tane daha kuvvetli ampulü değiştirmek bana 8 liraya patladı. Kolay gelsin...
ya normal egsozlar ole getiri saglamio tabiki
ama yaklasik 2 beygir getirdigini gosteren grafikler var 13 beygirin yaklasik yuzde 20 si 2 3 bygir eder
oyuzden..
o motor icin duzenlenmis bi egsoz kotu etki yaratmaz bence
zaten cbr cup tada leo vince kullaniliyor..
Abi ben grafiklerini görmüştüm hatta eklemiştimde.
www.cbr125.de sitesinden bakabilirsiniz orda vardı tüm eksozların CBR125'teki güç artırımını. Ama 2 3 beygir yoktu be abi benim hatırladığım 1 beygir civarıydı onun içinde o kadar para vermeye deymez 2 3 beygir olsa bile bence sen bunu hissedemezsin tamamen psikolojik

Çok iyi hatırlıyorum o kadar güç artırımı yok. Ama en iyisinin leo vince olduğunu biliyorum bende baya bir araştırdım.
Bu arada devir kesici 12,000 devirde başlıyor. Fakat bu devirde motoru kullanmak yıpratır tavsiye etmiyorum ben ideal devir olarak 7,5'ü kullanıyorum o arada vites atıyorum. Tabi motor iyice ısındıktan kıvamına geldikten sonra arada sırada red-line'a yaklaşıyorum. Bazen bile bile sokuyorum ki sağır olmasın.
Bu arada bende bakımdan çıkardığım ilk gün mudanya rampasında 155 gördüm ama o süratte artık motor devir kesiciye girdi. Yani bu motorun çatlayarak yapacağı sürat 155'tir. Düz yolda 130 yapar kalır oda yatarsanız. Düz yolda ben yatarak 130-140 arası redline'a girmeden gidebiliyorum. Fakat zorlamayıda sevmiyorum.