Honda Cbr 125 R Kullanıcıları bi bakarmısınız..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam beyler Honda cbr 125r bulunmaktadır fabrika ayalarında 115 km/h yapıyor cevreme bı sordum sibop ayarı diyorlar yaptır dediler yaptırdım 122 km/h yapıyor
ve yamaha ybr 125 bile bu cbr 125r yi geçiyor utancımdan sokağa cıkamıyorum:queen: bide İRİDYUM Buji alacam motorun hızını etkilermi sımdıden teşekkürler:salut::rendeer::cherry::pr::cyclopsan

Forumdan Uzaklaştırıldı
iridyum buji nasıl olur bu motora ve rodajı nasıl iyi yapılır yardım :salut:

125 cc motora iridyum buji pek fayda etmez
Ama en kötü rodajlı bile rampa aşşağı 130 yapması lazım, ybr'ler bile seni geçebiliyosa git servise baktır derim çünkü ben her otobana çıkışımda 140 yapıyorum, bir kezde servisten dönerken 150 yi biraz geçti..

Selam dostum gecen sene bendede honda cbr vardi. Ucbin km. Deydi her binisimde 100 km. Yol yapiyordum yani ilceden ile gidiyordum. Yol cok guzel olmasina ragmen sadece saatte 110 km. Hiz yapabiliyordum. Zaman gectikce yani 9000 bin km. Geldigimde motosikletin daha fazla hiz yaptigini fark ettim. 135 km. Kadar cikti. Dedigim gibi zaman gectikce bu hiz gittikce yukseldi. Motosikleti sattigimda 155 km hiz yaptim. Bence sabirli olmalisin motosikletin daha sifir zamanla hizlanacaktir sadece rodajini guzel yap, motosikletimi geciyorlar diye fazla sikistirma. Kazasiz belasiz gunler.

motorun rodajı iyi yapılmamıs hırpalanmıstır iridyum bujinin farkedecegini sanmıyorum motorunu bakıma sokmalısın

Forumdan Uzaklaştırıldı
peqi rodajı nasıl yapılr bi arkadas önerdi bana şöyle yap dedi 8-10 km yolda motoru zorla ki motor ısınacaktır sonra söndür sogumasını bekle sonra tekrar motoru zorla gene sondur ac aynen boyle tekrarla en iyi yöntemı budur dedı dogrumu sızce ayrıca motorun km saati 112509 yani 2007 senesınde alınmıstır alındıktan 1 sene sonra 1 senede garajda yatmıstır ne rodaj dedıler ne bişiey zelzeleye sürerdik sonucu buymus :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar