- Konu Yazar
merhaba arkadaşlar..forumunuza yeni katıldım..adım hasan kocaeli'de yaşıyorum.. honda cbr 125 r arıyorum..kusura bakmayın tanışma fırsatı olmadan dırek konuya gırıyorum inşallah zamanla bu konu aracılığıyla da tanışırız..çevremde motor kullanan kimse olmadığından ve şimdiye kadar hiç motor kullanmamış biri olarak aradığım motoru bulmakta sıkıntı çekiyorum..ama bunların motor tutkuma engel olmasını ıstemıyorum..surucu ehlıyetım var ve aktıf araba kullanan bırı olmama ragmen araba kullanmanın da işkenceden farksız olduğu bu dönemde motor tutkum katlanarak arttı..özellikle kocaelideki motorcu arkadaşlara sesleniyorum su arkadasınıza bi yardım eli uzatırsanız çok hayır duamı alırsınız
) baslangıç motoru olarak arastırmalarımdan sonra honda cbr 125 karar verdım ama yıne de başlangıç motoru olarak tavsiyelerinizi dinlemeye hazırım..para sıkıntım yok motorun sıfırını alabilirim ancak hiç tecrübem olmaması beni korkutuyor..eğer eğitici öğretici yönlerini bastıramayan gönüllü arkadaşlar varsa :cherry: yardımcı olurlarsa çok sevinirim..