honda cbr 125 r arıyorum

merhaba arkadaşlar..forumunuza yeni katıldım..adım hasan kocaeli'de yaşıyorum.. honda cbr 125 r arıyorum..kusura bakmayın tanışma fırsatı olmadan dırek konuya gırıyorum inşallah zamanla bu konu aracılığıyla da tanışırız..çevremde motor kullanan kimse olmadığından ve şimdiye kadar hiç motor kullanmamış biri olarak aradığım motoru bulmakta sıkıntı çekiyorum..ama bunların motor tutkuma engel olmasını ıstemıyorum..surucu ehlıyetım var ve aktıf araba kullanan bırı olmama ragmen araba kullanmanın da işkenceden farksız olduğu bu dönemde motor tutkum katlanarak arttı..özellikle kocaelideki motorcu arkadaşlara sesleniyorum su arkadasınıza bi yardım eli uzatırsanız çok hayır duamı alırsınız :)) baslangıç motoru olarak arastırmalarımdan sonra honda cbr 125 karar verdım ama yıne de başlangıç motoru olarak tavsiyelerinizi dinlemeye hazırım..para sıkıntım yok motorun sıfırını alabilirim ancak hiç tecrübem olmaması beni korkutuyor..eğer eğitici öğretici yönlerini bastıramayan gönüllü arkadaşlar varsa :cherry: yardımcı olurlarsa çok sevinirim..

125 cc nin öyle korkutucu bir yanı yok ama tabi eğitimde alırsanız 10 numara olur...
başlangıç için 125 cc ideal ama zaman içinde daha büyük cc almak isteyebilirsiniz.
benim şimdiki aklım olsa 250cc ile başlar ve hep onla devam ederdim.
para sıkıntık yok ise cbr 250 al yıllarda sıkılmadan bunalmadan kullanırsın gibime geliyor.

Geçen ay aldım CBR125. 2012 model.
2. el cbr125 ile başlayıp daha sonra sıfır cbr250 almayı düşünerek aldım bu motoru.

Çok da memnunum. Vitesli motor tecrübeniz yoksa eğitim almanızı tavsiye ederim.

Koruma kıyafetlerinin öneminden bahsetmeme gerek yok sanırım.

Para sıkıntınız yoksa öncelikle kask eldiven mont gibi korumalarınızı

alın daha sonra cbr250 alın. 125 Max 3 ay gider sonra sıkılmaya başlarsınız.

250 lik cbr alın bi kaç sene kullanırsınız.

onu da dusunerek en mantıklısı 2. el motor almak gibi geliyor..cunku motor tutkumun bı heves oldugunu dusunmuyorum..araba denen o kapalı kutunun ıcınde omrumu curutmek bana gore degıl :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------

bu akşam 19:00 'da toplanıyoruz çarşı'da iftar'a gideceğiz istersen gel. bu arada kocaeli grubunu takip edebilirsin.

http://www.motosiklet.net/forum/mt-il-gruplari/10164-%5Bkocaeli-mt%5D-motosiklet-grubu-320.html

Motor işi kolay.

davetınız ıcın tesekkurler bugun olmadı ama ınsallah gorusuruz grubu takıp edıcem..

2011 öncesi CBR125'lerin kasası çok daha küçüktür.

Biraz boy pos varsa altınızda oyuncak gibi durur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar