Honda Cbr 125 ALmayı düşünüorum...

Herkese seLamLar. Ben Manisa SaLihLi de yaşayan ve okuyan bir öqrenciyim. Çevre iL-iLçeLerden Honda Cbr 125 aLmayı düşünüyorum. Motoru aLdıktan sonra eski sahibine küfür etmiceqim bi motor oLması vede maLüm öqrenci işi bi fiyatı oLan bir motor arıyorum. rengi farketmez. eLLerinde foto oLanLar foto koyarsa sevinirim :)

Bu baslığı kapatırlar :)

Sen sahibinden.com'a baktın mı hiç ?

bende düşünüyorum cbr 125lik almayı ama ikinci eller çok pahalı arkadaşlar hondanın kendi sayfasına girdim sıfırı 5,000 tl 2nci el 3,000 falan e onu verdikten sonra 2daha koyar sıfırını alırım.. sizce??:silent::silent::silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence de 0 km almak daha mantıklı olur, kredi kartına birkaç taksit de yapabiliyorlar.

3000kmde sıfır gibi almıştım cbrı şimdi 7000de kış uykusunda kerata...bence düşük kmli olan II. ellere bir göz atın derim birkaç bin km için birkaç bin TL fazladan ödemeye gerek duymuyorum...olay rodaj muhabetine girerse emin olun bu devirde çoğumuz için malımız kıymetlidir pek hor kullanan olacağını sanmam,bu sadece benim düşüncem...

cbr 125mi yoksa hysoug gt 250 mi ??? ayrıca cbr 125lerin farlarını söktürsek yamah r1 gibi daha ince yaptırmak mümkünmü veya söktürmeden o şekle sokulurmu??

Herkese seLamLar. Ben Manisa SaLihLi de yaşayan ve okuyan bir öqrenciyim. Çevre iL-iLçeLerden Honda Cbr 125 aLmayı düşünüyorum. Motoru aLdıktan sonra eski sahibine küfür etmiceqim bi motor oLması vede maLüm öqrenci işi bi fiyatı oLan bir motor arıyorum. rengi farketmez. eLLerinde foto oLanLar foto koyarsa sevinirim :)

profs tam olarak adını soyadını yazabilirmisin ? bende salihlidenim..

valla bende bi türlü karar veremedim gt 250 mi yoksa cbr 125 mi diye :) iyice forumdaki arkadaşlardan sorup soruşturdum aradım taradım araştırdım ikiside mükemmel :) ama gt 250 için çarpıyor kalbim ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar