HONDA CBR 1000F Hurricane

Ian McElroy tarafından 2 yılda yapılan bu özel yapım HONDA CBR 1000F Hurricane modeli için KTM RC8 modelinden esinlenilmiş.

El yapımı alüminyum parçaları, Veypor göstergeler (G-force, 0-60, çeyrek mil, tur zamanı kaydetme özelliklerine sahip), özel yapım egzoz sistemi, aykırı tasarımı ile dikkat çeken aracın 998cc lik motoru 130 bg güç üretebiliyor.

Araç hakkında daha fazla bilgiyi ve fotoğrafı Custom Fighters sitesinden edinebilirsiniz.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• DSC_0351-cf.jpg
    DSC_0351-cf.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 10,963
Son düzenleme:
işte mesele budur. mesele motora binmek değil mesele bindiğin motorun ne olduğudur.

Egzoz çok degişik içi apartman koridoru sanki merdiven şeklinde, nasıl bir sesi var acaba merak ettim... :cyclopsan

binicisine,hangi gezegenden gelmiş acaba diye bakılacağını düşündüğüm honda resitali.nefes keser cinsten fena motor.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bu motor custom, yani ian mcelroy denen bir zatı möhterem tarafından atölyenin birinde keyfekeder yapılmış, ben öyle anladım. seri üretim olmadığı için "vay be hondaya bak ne motor üretmiş" diyemeyiz değil mi?

motora gelirsek müthiş bir tasarım olmuş, boyu daha kısa olsaydı mükemmel olacaktı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çamurluk tasarımı sadece görüntü, rüzgara karşı direnç oluşturuyor.:p

hilkat garibesi gibi...
esek arisina benzetmeye calismislar....
ikide kucuk kanat olsa bari :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dehşet vede manyak yavan bir motor olmuş.

bence farklı olmak, vaaay beee dedirtmek için aşırı sıradışılık kullanılmış ve motorun dizaynı oldukça amaçsız bir görünüm almış tabi bu benim fikrim bence çok kötü görünüyo

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:30 ----------

ya motorun artçısı kopmuş gibi duruyo depo aşırı ön planda yok yok olmamış bu:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben beyendım bence guzel camurluk harıc bu model almanyada coook sıyahını gormustum 97 model bu yenısı olmus:)

Bişey Söylicem Kimse Karşı Cıkmasın saygı duysun.
Üste Para Verseler Binmem Bu motora:pr::farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar