nerede ne işim olduğu seni ne ilgilendirir, sanane belki bende şehir içine 500 lük alacam ??? motorunu sev sevme beni bağlamaz ... bana göre çok yakıyorsa bunu adam gibi cevaplayacak birine sormuşumdur ??? eğer zahmet edip bu başlığı kurcalasaydın , kullandığın motoru senden daha iyi tanıdığımı bilirdin, ne kadar yakacağını daha iyi bildiğimi görürdün :bounce: sırf laf söylemek için boş boş muhabbetler edenler varya hastanızım alayınızın :cat::cat::cat:
bak arkadaş. senle ben arasındaki en büyük fark ne biliyormusun? senin cevabının kavgaya yönelik ve neredeyse küfüre varan tavrın, benim bir önceki cevabımda ise hafif bir nüktedanlıkla sana "arkadaş" diye hitap ederek yorumuna karşı çıkışım? sen de benim bu topic ve diğer topiclerde yazdıklarımı bir oku da anla neye nasıl cevap veriyorum. ayrıca madem öyle senin 500cc makineyi ne için alacağında beni bağlamaz. madem sen beni adam yerine koymuyosun e bende bundan sonra ne yazarsan yaz seni adam yerine koyup cevap vermem yazdıklarına.
ayrıca ne hikmetse, bu topicte ilk kez bir tatsız muhabbet oldu bildiğim kadarıyla :king: yok hastanızım alayınızın falan. bu nedir ya. nasıl bir laftır bu. hastaysan doktora git. yeterki seviyesini düşürme şu topiğin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:26 ----------
elbette kötü.şu açıdan bak.sen km'de 0,18 kr yakıyorsun, ben 0,26 kr.olsun ama la, bugün motorumla çok keyifli bir gün geçirdim.yakarsa yaksın anasını satiim.:cherry:
arnold kötü diyorsun da, 140larla 150lerle gittiğini de inkar etmiyosun hee :wiinkk:
az bas az yaksın

Ha bu arada tabii ki de çok az yakan bir motor değil. Ama neye göre. 500 cc de enjeksiyonlu hangi motor var. varsa fiyatı ne kadar? benim savunduğum 8-10bin lira arası ikinci el fiyatlarla alınabilecek, görüntüsü bu kadar tok ve güzel olan, bu kadar sorunsuz, yedek parça ve servis sıkıntısız başka bir motor varsa onla kıyaslayalım. ama benim bildiğim kadarıyla yok.
ben de ilerde motoru büyütürsem eğer işler yolunda giderse 600 cc üzeri ve 4 silindirli bir makine istiyorum. e haliyle o kadar para verdikten sonra enjeksiyonsuz motor almam.