Telefonda olmaz bu işler parayı cebe koyacaksın dikileceksin karşılarına...Farzedelim 30000ytl koydun cebine bana plaka dahil 10tane cbf150 lazım sana uygun mu dicen hemen dıkıdık para...Kabul ettiğin an eline sayarım paranı diyeceksin baka bakalım nasıl kabul ediyorlar...Plaka masrafları da 90ytl olması lazım yane ondan bile para kazanıyorlar...:cat: paranın kokusunu koklattığınız an işler değişir.Bütün esnaf peşin paraya hastadır bu böledir böle gider...Çünkü hayat artık kredi kartları ile dönüyor esnaf cebinde parası olanı seviyor.Çok basitinden bir örnek vereyim.Bugun Avrupa yakasındaki tüm bayilere tel açtım (zaten 3 tane var)
hepsi aynı şeyi dedi
1450 ytl peşin
2000 ytl 8 ay taksitle garanti bonus yapı kredi kartlarına bu arada onlarda kampanya var 8 taksite +3 taksit dedi yani toplamda 11 ay ödüyorsunuz dedi.
Peşin alıcam 10 tane alıcam dedim yine 1 milyon bile indirim söz konusu olmadı.
Adamlar tok napalım.
169ytl lik ayakkabıyı 110ytl'ye-154ytl lik 125ytl-120ytl lik 95ytl-139ytl lik 105ytl ye aldım.Buı sene içerisinde.Cebime parayı koyuyorum ve çıkıyorum.Ve bunun gibi size 4-5 tane daha rnek vereilirim...Yeterki cebinizde paranız olsun.Bak böleyken böle diyeceksin veriyormusun vermiyormusun?Bana hava hoş cebimde param var allaha şükür.:wiinkk: İstediğim yerden gider alırım.Siz tabe böle deyince başka yerde bu paraa bulamazsınız diyecek.İi ben bi bakayım ozaman diceksiniz bak ozaman nasıl tav oluyorlar.Esnaf dediğim gibi peşin paraya hasret.Taksitle istediğinizde de siz onlara muhtaç olduğunuz için bişe de yapmıyorlar...:bounce: