Honda CBF150 - Kazıklanmış Hissetmek

Eski mondial motorumu satarak CBF 150 almaya karar verdim. Bu zamana kadar forumlarda motor için anahtar teslim 2900'e kadar düşen fiyatları gördük. Şimdi parayı denkleştirip motor almaya karar verip bir iki bayii'i aradığımda bana söylenen peşin fiyatı 3450 YTL. Ama 2000 YTLsi için vade farksız 8 taksit yapılıyormuş. Neredeyse tüm bayiler aynı şeyi söyledi. Bir bayii'de uzun uzun honda ile bayilerin anlaştığını ve hepsinin aynı fiyattan vereceğini söyledi.

Ama gel gör ki. İzmirde bir arkadaşım geçen hafta 3150YTL'ye aynı motoru aldı. Ben şimdi gidipte gözgöre göre 3450 YTL vermeye kıyamıyorum. Az değil 300YTL. 8 değil 80 taksit de yapsa peşin verebilecekken 300YTL fazla vermek bana kazıklanmış hissi uyandırıyor.

Valla içimi rahatlatmak için soruyorum? Nedir bu motorun son fiyatı? Yeni alanlar ne kadara aldılar?

izmirde...

ödemiste ve ya tirede 3100 ytl pesın paraya bulablırsın aam bence gıt yuselıs honda (bornovoda) 3150 ytl pesın para de vermezlerse gel bana:rendeer: :rendeer: :rendeer:

pardon ben yanlızca izmir icin konusuom istanbulu bileemm ama becne istoç a git:)

Son düzenleme:
Zamanında almak için hazır olmak ve kararlı olmak lazım, ben bir kararsızlık yüzünden 3450'ye çıktı ve 2.900'e bir hafta önce satan yer peşin paraya bile fiyat kırmadı, siyah alacaktım sırf sinirlendiğim için siyaha o parayı vermedim ve bir bayii de eski fiyata tek kalan kırmızıyı 3.250'den aldım anahtar teslim. Bir hafta daha da önce olsaydı 2.900'e alacaktık. Neyse ki renk takıntım yok ve kırmızıdan da çok memnunum.Eğer şu anda 3.150'ye bulabilirsen hemen atla, ama bence İstanbul'da 3.450'den aşağı biraz zor.

300 ytl bi aksesuar veya motor giyim alabilirsin göz göre göre yapma bence
nasıl olsa aynı ürün git nerde ucuzsa ordan al

Fiyatı kırmak bir yana taksit sayısında bile değişiklik yapmıyorlar.

Bir de anlamadığım motor 3.250YTL. Ruhsat, plaka işlemleri 200YTL tutuyor mu?

Fiyatı kırmak bir yana taksit sayısında bile değişiklik yapmıyorlar.

Bir de anlamadığım motor 3.250YTL. Ruhsat, plaka işlemleri 200YTL tutuyor mu?

Özel mesaj attım, orada da yazdım. Vaktin varsa ruhsatı plakayı kendin yap 90 ytl filan. Böylece biraz daha ucuza gelir, o paraya da korum demiri ve yan sehpa yaparsın. 200 ytl niye tutuyor çünkü komisyoncuya veriyolar.

ben honda da çalışıyorum dostum eskişehirde.
eğer uygun olursa gel.liste fiyatı 3250.
peşin olursa mutlaka bişeyler yaparlar..yardım etmek isterim.

dostum arkidişe bi yardımcı olsana...hem fiyat kırıp kırdığın fiyatı kargo ücreti olarak yansıtsana...

sevgili hondacı kardesım

kardes sen bır hondacı olarak bılırsın bu motor u ben gelsem sızden 3000 ytl ye alırım ama nasıl pazarlık yapmasını blıyosam rest cekmesıi bılıosam sımdı abı elını vıcdanına koy ve soyle bu mootru 3000 ytl ye bana verrımısın ya da en asagı kaca verrsın yaz be abi ıllaha oralara gelmemızı bekleme zaten bayı de konusunca da herkes gorecek cunku ben bayılerın verdıgı fıyatları da yazıyorum forumda baska arkadasları da dusunerek:rendeer: en son kac paraya verıosun

ben ce başka bir model bak.dünya kadar çeşit var 2.ci el

CBF 150 benim işimi görecek iyi bir motor gibi duruyor. Heves yaptım.

Liste fiyatı derken anahtar teslim fiyatı mı diyorsun? Ama benim şöyle bir sorunum var ki, eski motorumu alan arkadaş ödemeyi kredi kartı ile yapacağı için onu da eskişehire götürmem lazım :)

arkadaslar tamam kazik yemeyin ama buradaki arkadaslara da pazarliga girmeyin pek hos gorunmuyor tel & pm var :cherry:

Valla içimi rahatlatmak için soruyorum? Nedir bu motorun son fiyatı? Yeni alanlar ne kadara aldılar?

Özen Motor'dan alışveriş yapılmasını desteklemesem de, özellikle sirkecide, bu tür ufak modellerde iyi indirimler yapabiliyorlar. bir bak istersen.

Bence biraz beklemek en iyisi olur.Motor piyasasını iyi bilmem ama ilk cıktıktan sonra fiyatlar dahada düşüyor.Yada cbf ini begenmeyip az kullanıp satmak isteyende olabilir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ruby sana bısey sölıcem ıstersen bana ulas bız gecen aldık yanı abım aldı kızıltoprak motohandan. 3000 ytl yı 12 ay taksıt pesın fıyatına nakıtte 450 verdık oldu bıttı

Meşhur Konşuk Motor (İST:) 3.400 ytl çekti bana da :(
Bunu Honda Merkeze şikayet etmeyi düşünüyorum ben de, o bayii bu bayii değil önemli olan, Honda nın herşeyine güvenip almaya kalkıyoruz, bize Bezirgan taktiği yapılıyor ve Honda denetlemiyor, kabul etmek bence mümkün değil :(

Ben istanbuldaki tüm honda bayiileri ile konuştum. Fiyat hepsinde aynı. Birkaçı 1000 ytl ver 2450 üzerinden taksit yapalım falan dedi.

Belki yan ayak ve koruma demirinden kar ederim dedim. Çoğu yer 65-75 ytl arasında bir fiyat çekiyor. Ümraniyedeki bayi peşin verirsen yan ayak ve koruma demirinde birşeyler yaparız dedi.

Pendik'deki bayii, bana uzun uzun motoru anlattıktan sonra yan ayağı ücretsiz taktıklarını ve koruma demiri için 20 ytl aldıklarını söyledi. Ayrıca çok da iyi bir ustaları varmış. Çok eskilermiş falan.

Aslında kredi kartı ile alındığında her halukarda %5 banka komisyonu ödüyorlar ki bu da 172YTL yapar. Ben anlamadım bu nasıl iştir. Ayrıca Pendik'teki bayii worldcard'a %3 bonus veriyormuş ki bu da 100 YTL yapar. Yani hiç bir indirim yapmasalar kredi kartı ile aldık diye 100 ytl zaten kazanacağız. Ama onlar 272 YTL kaybedecekler. Bunun yerine 150-200 YTL indirim yapsalar gayet mantıklı bence.

abi salı günü gereken bilgiyi,cbf 150 nin ennnn olurunu söylerim.şimdi şu sıralarda antalyada hondanın toplantısı var..belki yeni haberler çıkacak toplantıdan buraya yazarım..bu arada peşinat filan vermeyi düşünüyormusunuz?

bu arada başka bayileri bilmiyorum ama bizde 0 peşinatla düşük kredi oranıyla 36 aya kadar vade yapılabiliyor.

ki kaba bi hesapla 1000ytl peşinat verip
kalan miktar için kredi çekip,uygun olur mu bilemem ama vadeleride kısa tutarsanız (3-6 ay gibi) maximum 100 ytl vade farkı ödüyorsunuz!tabi şunuda söyleyim yanlış fikirler çıkmasın ortaya..kalan miktar için kredi çekilecek dedim:kalan miktar 3250-1000=2250 değil.çünkü kredi veren firma motora rehin koyması için ruhsat ve plakanın çıkması gerekiyor,bu sebeplede bu kalan fiyata plaka masrafları ve yine krediyi çekebilmemiz için ufak tefek masraflar ekleniyor.maximum 2450 olur ama arkadaşlar bunlar çok kaba hesaplar!!!!!lütfen bunu dikkate alın!!!

bundan sonraki yazacaklarım kişisel fikirlerim!!!!
arkadaşlar bu motor 2007 olduğu için,ayrıca sezon sonu çıktığı için honda bu motora özel kredi imkanları sunuyor,diğer kendi markası içindeki modellerden bile düşük kredi oranlarI:bu ne demek?bana göre kolay kolay hiç bir honda bayiisi kredi koşulları bu kadar uygunken peşin fiyatında çok indirim yapmaz.çünkü paranın eksik kısmını çok düşük oranlarla kkartı ile veya krediyle tamamlanabiliyor. dediğim gibi kredi koşulları uygunken peşin fiyatında çokta indirim beklemeyin derim ben!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bugun Avrupa yakasındaki tüm bayilere tel açtım (zaten 3 tane var)
hepsi aynı şeyi dedi
1450 ytl peşin
2000 ytl 8 ay taksitle garanti bonus yapı kredi kartlarına bu arada onlarda kampanya var 8 taksite +3 taksit dedi yani toplamda 11 ay ödüyorsunuz dedi.
Peşin alıcam 10 tane alıcam dedim yine 1 milyon bile indirim söz konusu olmadı.
Adamlar tok napalım.

Vaay Honda bayileri kartel yapmis demekki , anlasip tek fiyattan satiyorlar.
bence almayin zaten mevsim kis , satislar durunca illaki fiyat kiracaklar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar