Honda Honda CBF 600 ABS

fazer belki daha iyi bi motor ama bu çok fazla bi fark değil bence bi motosiklet için 77hp az değil, ve bence 98hp çok fazla, ayrıca sölediğiniz bu fark 4000ytl ile kapanıyor bence

Arkadaslar bende Hyosung gt 650 comet var.Yakıt 100 km de 6-6,5 lt ve guc olarak orjınalı 79 hp.Bız epey modıfıye yaptık ve su an 80 hp ın ustunde.tork 68,3 Nm...Bu makınede honda cbf 600 abs de epey guclu ama,kendı sınıfındakı naked makınelere gore bıraz dusuk bence gucu :)

doğrusun mariner-m, ama kalite olarak honda daha uzun km dayanmazmı?

OKD

Motor on dergisinin bu ayki araştırmasında dinamometre ile yapılan ölçümde CBF 600 için gücünü 64,5 beygir, torkunuda 50Nm olarak olarak göstermiş. Motorun kendi kitapçığındaki güçler ise çok farklı. Bir firmanın kendi kitapçığında gerçek dışı bilgi vermesi mümkün değildir. Çünkü bu kitapçıktaki her türlü bilgi o firmayı bağlar. Ülkemizde değil ama diğer ülkelerde o firmaya gerçek dışı bilgilendirme nedeni ile başını ciddi derde sokarlar. O halde bu kitapçık bilgilerini doğru kabul edersek Motor on dergisi neyin çalışmasını yapmıştır. Honda ya yazıp ''siz bu işi bilmiyorsunuz, aslında doğrusu budur demeleri'' gerekmez mi? Veya Hondanın ürününü farklı özelliklerde gösterdiği için konu ile ilgilenmesi gerekmez mi? Anlamakta güçlük çekiyorum.

Son düzenleme:
Dergide yazan tekere verdiği güç olabilir.Eğer öyleyse aktarma gayet başarılı.:cat:

hondanın bilgileri doğru bence, bişey bilmiyosak bile, yamaha nın suzukinin aynı cc li motorlarının, piston çapı,srok,sıkıştırma oranına bakınca honda nın sitesinde yazan doğru.

yada hepsi yanlış o da mümkün değil :D

Son düzenleme:
cok güzel bi makina
inş benim cbf150 büyüyünce cbf600abs olcak:p

cbf 600 kim ne derse desin nakedlerin kralıdır sağlamlık duruş ve sürüş pozisyonu ileride alacagım tek motor yeni gelenleri enjeksiyonlu süper olmuş...

OKD

Şu an 3080 km de. Yakıt sarfiyatı son uzun yolculuğumdan sonra azaldı. Muhtamalen parçalar birbirine alıştı artık. 11 litre ile 180 km yol aldım.

arkadaşlar zaten bu sürat motoru değil BENCE otobanda, şehir içinde, toprak yollarda kullanılacak çok amaçlı motor zaten naked de budur, motor şahane ama türkiyede biraz varlıklı olmak lazım bu motoru almak için, benzin 4 e gidiyo

yenisi çıkmış! yenisindeki değişiklikler ne acaba bilen?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu motoru çok düşündüm cepte parada vardı alacaktım yani fakat yakıtını öğrenince vazgeçtim (7 Lt) yeni modeller enjeksiyonluymuş galiba..Ayrıca son hızı düzde 210km/h.

honda cbf 600 abs suan piyasadan kalktımı bi kaç haftadır sitede olmadığını farkettim???

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu sitede hiç cbf 600 kullanıcısı yokmu yahu toplanalım şuraya muhabbet ve bilgi paylaşımı yapalım tanışalım arkadaşlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar