Eeeee bu işler boyle
önümüzdeki sezonda Ninjamız gelicek en 250 liğinden (inşallah)
o zaman ne olacak bakalım sizin hyo lara
sen yorulma ben soyliyim
PATATES OLACAK
hele bide hyo ile aynı para olursa ( hani olurya ) ozaman izle cümbüş ü
KAWASAKİ = marka fanatizmi ( bunun gibi birşey )
görüyoruz markacıları :salut:
ER 6F' e benzetmişler bence tip olarak, ZX6R' a yakın bir ön görünüm olsaydı daha hoş olurdu diye düşünüyorum.
Bir de oturuş pozisyonu kesinlikle racing değil, tam bir sport touring.
Verilen güç değerleri Hyo ile ortalama olarak birbirine benzemekle beraber, daha hafif olan kasası ve 130'luk lastiği ile Kawasaki'nin biraz daha hızlı olacağı kesin.
Fiyat olarak da Hyo ile ortalama olarak aynı fiyatlarda olacağını düşünüyorum.
Keşke biraz daha iri bir makina olsaydı.. Mühendislere saygım sonsuz ancak, açıkçası motoru görüp özelliklerini inceledikten sonra, haberi ilk duyduğumdaki heyecanım yerini hayal kırıklığına bıraktı..
250cc racing sınıfında tercih edilebilecek motosiklet sayısı ikiye çıktı böylece. İki markanın da kendine göre avantaj ve dezavantajları mevcut. Herhangi birinin bariz üstünlüğü sözkonusu değil diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun alacaklara şimdiden.
Biz Hyo'nun CBF'e karşı bariz üstünlüklerini yazdıktan sonra neden kawasaki örneğiyle Hyolara patates deme gereği duydun, anlamış değilim?
Kompleks var sanırım, marka fanatizmini görüyorum halen sende
efendi bey kardeşim,
Hyosung GT250R isimli makinayı çok kullandım merak etme sen,
Arkadaşım o makine yüzünden az daha ölüyordu kardeşim sen neden bahsediyorsun ? ( arkadaşımın yaşadıklarını umarım yaşamazsınız )
Size tavsiyem : yenileri ( şu çift renkli olanları ) bilemiyorum ( kullandığım ilk çıkanlardan idi, kırmızı renk idi ) ama; DİKKATLİ KULLANIN motorun nerede duracağı allah a kalmış birşey artık .
Kameraman arkadaşım sanada teşekkür ederim. Gerçekten millet olarak gördüğümüze kanıyoruz. ( ve gerçekten de makine uzaktan harika duruyor ama yakından ..... ??? ) Yalnız şunu düzeltelim:
önemli olan ucuzu değil, iyi olanı yani sağlam olanı almaktır.
Kaldı ki hyo nun fiyatı gayet iyi 8,950 liste fiyatı + plaka masrafları ( iyi para )
artııı:
söylemeden edemicem, bana darılmayın ama verdiğiniz cevaplar okadar komik ki ( hyo yu korumak adına ) motosiklet kültürünüzü bir kez daha ortaya koydunuz
Şu beğenmediğiniz HONDA bir kitap çıkardı : MOTOSİKLETE DAİR diye
( çıkalı bayaa oluyor ! )
marka motosiklet kullanmıyorsunuz tamam, anladık, karşısınız bari onu alıp okuyun![]()
Ve artık Hyosung ile ilgili hiç bir şey yazmıyorum. Çünkü birilerinin zoruna gidiyor. ( Bu birileride galiba hyosung bayileri )
Esenlikle kalın.
Dediğim gibi 16500km.dir kullanıyorum, motorun nerede gidip duracağını da gayet iyi biliyorum. Bence önce motosiklet kullanmayı öğrenip, o şekilde binmeliyiz bu makinalara; yoksa Allah korusun çok tehlikeli
Israrla kötülemene anlam veremiyorum açıkçası
Bu arada hepimiz hyosung bayisiyiz
komiksin arkadaşım:bounce:
Son düzenleme: