gt250r güzel dizayn edilmiş fakat comet tam bir tasarım rezaleti motor sadece iri cok kaba duruyor cbf250 destetik ver ama comette sadece kaba bir irilik mevcut
Valla benim bi sorunum yok Global motor ile ama forumda ilgili konu başlığına bakınca problem yaşamış arkadaşların yorumlarına rastlayabilirsin. Ben onların yalancısıyım.
Onlar başlarından geçen olayları anlattıkları için bana daha inandırıcı gelmişti sizin yorumunuza göre. Bu nedenden dolayı örnek verebilirmisiniz dedim.
O forumda gözüme çarpan noktalar ise vitesin zor geçmesi ve bakımlarda her servisin farklı fiyat politikası uygulaması olmuştu. Tabiki bunların duyum olduğunu tekrar hatırlatmak isterim.
.. benim açtığım bir konu vardı bbrr firarda diye motoru görüpte resim çekilmek isteyen bayanların resimlerinin olduğu .. işte o resimleri çekerken bazen cbf te orda oluyodu bilader benim motora bakan oolmuyo diye deliriyodu..hatta akşamları kız arkadaşı ile çıkacakken bana cbf i bırakıyo cometi alıyodu acaba görünüşü çok kötü olan bu motor hatunlarda neden böle bir etki bırakıyor![]()
honda CBF 150 konu başlığında far ampullerinin aküye bağlı olmamasından kaynaklı arızalar oluyorken. bu hiç görmezden gelinip debriyaj teli kopması gibi sorun hemen ortaya çıkarılıyor. bu durumda çifte standart yokmudur?