Arkadaşlar bu gün çok sevdiğim cbf imi sattım,artık bir üst sınıfa geçme zamanı.
Burdan koptuk anlamınada gelmez bildiklerimi herzaman paylaşmaya hazırım.:wiinkk:
Teşekkür ederim Deliçoban,2005 veya üstü KLE 500,F 650 de olabilir.Anlayacağın enduro tarzı motorlara bakmaktayım şuan, alana kadar fikrim değişmezse tabi.![]()
Sağolasın Hasan kardeşim iyi dileklerinden dolayı.
Bugün Tamerle beraber bir kaç motora baktık,hoşumuza giden kle nin kaporasını bıraktık,kısmetse yarın satışıyla beraber motoru alacağız.
İnşallah sizlerde daha iyilerini alırsınız..![]()
Arkadaşlar bişey sorucam...benim motor bir aydır yatıyor,geçen denedim çalıştıramadım.arabadan motora aküden takviye yapıp çalıştırıcam ama bir arkadaşım zarar verebilir dedi,kararsız kaldım.bu konuda beni aydınlatırsanız sevinrim,arabadan benim cbf 250 ye akü takviyesi yapabilirmiyim?
Arkadaşlar bişey sorucam...benim motor bir aydır yatıyor,geçen denedim çalıştıramadım.arabadan motora aküden takviye yapıp çalıştırıcam ama bir arkadaşım zarar verebilir dedi,kararsız kaldım.bu konuda beni aydınlatırsanız sevinrim,arabadan benim cbf 250 ye akü takviyesi yapabilirmiyim?
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim KLE 500 güzel makine çift silindir olması F650 ye göre daha vuruntusuz olmasını getiriyor performans olarak da iyidir. 6 vites olduğundan düşük devirlerde yeterli hıza ulaşırsın netice olarak güzel bi seçim bence güle güle kullan.
Arkadaşlar bu gün çok sevdiğim cbf imi sattım,artık bir üst sınıfa geçme zamanı.
Burdan koptuk anlamınada gelmez bildiklerimi herzaman paylaşmaya hazırım.:wiinkk:
selam arkadaşlar cbf 250 almayı düşünüyurm dycem ama artık düşünceyi geçti icraate geçmeye başlaım eski ybr ve cbr 125 kullanıcısıyım cbf 250 nın bana eksileri ve artıları nasıl olcak bilmıyrumm ama artık almak istiyorum. hem şehir içi hemde hafta sonları 200 250 km yapmak için alacağım cbf yi bana cbf de dikkat etmem hususlar hakkında ve püf noktaları hakkında bilgi verirmisnz mesela ybr 125 de akü sorunu vardı cbr 125 de olmadı hiç cbf de varmıdır sabahları soğuk hava seçermii ben cbf 250 ye hiç bnmdedn alcam ybr 250 ye bnmişliğim var sürüşü zevkliye benziyo beni ferahlatacak ve bilgilendirecek bilgilere ihtiyacım var şimdiden saolun
2006-2007 model temiz bir cbf250 yaklaşık 6000 lira civarı herhangi bir kronik sorunu yok, ona bakarsan oda sana bakar, Naked/Roadstar tarzı olduğundan uzun yol için ideal sayılır, ama biraz daha imkanın varsa Honda CBR 250yi bekle derim, Önümüzdeki aydan itibaren satışa sunulacak, o zamanki yorumlara bakarak ikisi arasında yeni bir değerlendirme yapabilirsin. Tabi acelen varsa CBF 250'de fenadeğil yani.
Öncelikle hayırlı olmasını diliyorum. :cat: Ayıptır sorması sattığınız cbf 250 kaç model, kaç km.deydi ve ne kadara sattınız acaba? Ben de 2.el cbf 250 almayı düşünüyorum da... Tşk.