Acun0 arkadaşım;
Arkadaşım kusura bakma ama bu yazdıklarımı da sakın hakaret olarak alma.. Buraya yazdığın onca şeyi okudum da aklıma şunlar geliyor: Sen ya çok pimpiriklisin ki başına bukadar olay bu pimpiriğin yüzünden gelmiş ya senin hiç cbf250 motorun olmadı burda motoru kötüleyerek piyasayı düşürmeye çalışıyosun -ki bu mümkün bile değil- ya da cidden bir ağrıza var sende fena halde takıntı yapmışsın!!!!

Baksana avatarın bile cbf250 ve sabah akşam bu topiktesin. Birde üstüne üstlük kalkmış burdaki insanların motorunu henüz elden çıkaramadıkları için eleştirilerini bile yumuşakça yaptığını söylüyorsun. BU bence çok ayıp. Şunu sana belirtmek isterim, ben bu topicte bilgi paylaşmak için varım. ticari kaygılarım da yok. Benim motorumu satamamak gibi bir derdim yok. sıkıntı yaşasam yaşadım derim. şu an istesem müşterisi hazır bile. Şunu bil, insanların motorlarıyla alakalı hiç problemi olmasa bu topicler zaten olmazdı ya da böyle 60 sayfayı bulmazdı. farkındamısın bilmiyorum ama bu sadece cbf250 için değil yüzlerce motor modeli için geçerli. dikkat ettiysen
her motorun problemi olur. servisle alakalı, yedek parçayla alakalı, kullanıcıyla alakalı.... v.s. İstersen Fazer'ın da topiğine bak. onunla alakalı bile onlarca yaşanılan sıkıntı okuyacaksın.
Ben senin burda yazdıklarının samimiyetine inanmıyorum. Öyle bir yazmışsınki çin malı en dandik motordan bile daha kötü bir hale sokmuşsun bu motoru.
İnsanlar aptal değil. bağzı şeylerin farkına varabiliyorlar. senin anlatmana göre o kadar çok sıkıntı-problem yaşamışsınki bu motorla, üzerindeki her bir somun ve hatta pul bile sanki ağrıza yaratmış

Komik valla
bize kalkmış Hyosung daha iyi falan diyorsun. sen öyle bil. biraz fazla devirli kullanıldığında ortalama 12bin kmde krank kırdığını (bu gt250 ve 250r ların kronik problemidir), hatta yataklarına zarar verip tamir bile edilemez hal bile alabilir olduğunu bilmiyorsan hyo ların sen git hyo al. evet ben de istiyordum hyo, çok araştırdım cbf250 ile gt250 arasındaki kıyaslamayı. gözümün zevki hyodan yana olduğu halde gittim cbf250 aldım ama. Hyo larda vibrasyon yok diyorsun. birtane 15 bin km ye gelmiş bir hyo bul ve bin üstüne dene derim. ozaman bakalım nasıl zıngırtılar duyacaksın bizlede burda paylaş. ayrıca piyasada 90bin km ye gelmiş geçmiş çok cbf250 görürsün. ama ben 25binden yukarı hyo da görmedim.
cbf parçaları da pahalı diyorsun. ben yazın ortasında motorum ağrıza çıkarıp küçücük bir parça bulunamadığından motorumu yatırmaktansa, 100 lira fazla verip motorumu o güzel havalarda yatırmamayı tercih ederim. cbf 250 parçaları her yerde mevcut. hatta Çek malı gayet kaliteli yan sanayi parçaları bile mevcut çok uygun fiyatlara. yedek parçanın pahalı olması, olmamasından iyidir.
burda sayfalar yetmez cbf250 ye attığın her bir çamura karşılık cevap vermeye. arkadaşlar da yazmış bende yazmıştım 1-2 sayfa evel zincir sesi ile alakalı. sen bir transalp'in arkasından git arabayla da dinle zincir sesi nasılmış. sadece cbf250 de yok bu. bir çok motorda da var. şimdi zincir sesi var diye transalp e de kötü motor dersin sen

millette ağzını bırakır başka yerleriyle güler burda

)
Cbf250 yi bir de banditle kıyaslamışsın ya. Güldürdün beni yine

120 km hızlarda cbf250 ve bandit aynı benzini yakıyor demişsin. yani 600 lük makine kadar yakıyor anlatımına göre. bu sadece cbf250 için geçerli birşey değil. yüksek cc li bir motor, 120 km gibi hızlarda hiç zorlanmayacağı ve daha alçak devirlerde çalışacağı için, düşük cc lerin son hızlarına yakın olan bu hızlarda, düşük cc li motorlar tam aksine daha yüksek devirlerde çalışır ve daha çok benzin yakarlar. bu senin örneğini mesela cbf600 ve cbf 500 arasında da kıyaslayabiliriz. yani 180 km hızlarda cbf 500, cbf600 den daha fazla yakar. aynı karşılaştırmayı 1400cc bir araba ile 2000 cc araba için de yapsak yine 1400cc araba daha fazla benzin harcar (uzun yol için konuşuyorum). tabii ki burada hızlar biraz daha düşerse olay tam tersine döner. 120 değil de 90 km ile giderken örneğin, cbf250 banditin yarısı kadar yakıt tüketir. yakıt tüketimi bu şekilde hesaplanmaz. bandit ile cbf250 yi şehir içinde kıyasla birde. cbf 250 çok daha az yakar şehir içinde de. ben de isterim 600 lük makine almayı. ama hem yakıt ekonomisinden dolayı hemde ne yazıkki şu krizden ötürü maddi yönden çok etkilendiğim için değil 3000 lira 1000 lira bile üzerine koyacak param yok şu aralar. bir çok arkadaşımızda ucu ucuna denk getirip alıyor cbf250 yi. yani 2-3 lira fazlası olsa insanların cebinde emin ol senin dediğin gibi yapar herkes
Dedim ya
attığın çamurları temizlemeye deterjan fabrikası kursak gücümüz yetmez silmeye. son bir şey daha söyleyip burda da konuyu kapatacam.
cbf250 kötü motor du üretimden kaldırıldı demiştin. hayır alakası yok.
Honda gibi dünya devi bir firma bu kadar problemli olsa bu motoru on binlerce adet bunca sene üretip satmazdı. cbf500 ve cbf250 şimdiki egsoz emisyon şartlarına göre uyumlu olmadığı için kaldırıldı. kötü olduğu için değil. yavaş yavaş bu emisyon şartları yüzünden de dünya da karbüratörlü araç kalmayacak yakın zamanda. ve bildiğim kadarıyla da yenisi geliyor yakında. enjeksiyonlu. ve doğal olarak biraz daha makyajlanmış olarak. sonuçta rakipleri yeni motorlar çıkardı 250cc sınıfında son yıllarda. bir şekilde rekabet etmesi lazım.
benim motorum şu an tam 12bin km de. ve
anlattığın problemlerin hiç biri başıma gelmedi. Allah da getirmesin. Ne ses var ne zangırtı var ne yağ kaçırıyor ne hararet yapıyor ne gidon kırıyor. bak bunu demişken aklıma geldi. tek elle kullanmaya korkuyorum demişsin bi yazında. Allah kısmet eder de karşılaşırsak birgün ozaman görürsün cbf250 iki eli bırakıp da nasıl dengeli kullanılıyor. hem de düşük hızlarda bile.
uzun lafın kısası küçük ya da büyük problemler yaşanmasa bu topickler olmazdı. İllaki sıkıntı yaşanır. amaç burda birbirimize yardımcı olmak. diğer bir amaç da motor almaya niyetli arkadaşlara yazılarımızda kendilerine en uygun motoru seçmelerine yardımcı olmak. umarım benim bu yazımı sadece cbf250 kullananlar değil, motor almak için bu topicleri araştıran arkadaşlar da okur da naçizane fikirlerimden yararlanırlar inşallah.
Ben doğru, dürüst, gayet de açık ve açıklayıcı yazdığıma inanıyorum
sadece ben değil motorcucihan, kingman30, crazy_80 de güzel cevaplar vermiş. Bu 60. sayfayı unutmayalım arkadaşlar. cbf250 almak isteyen arkadaşlar varsa herzaman 60. sayfayı önerelim. okuyup onlar karar versin. bluewhite ve acun0 gibi arkadaşlarmı daha tutarlı konuşuyor ve haklılar yoksa bizlermi diye.
Şunu da kesinlikle ekleyeyim insanlar da yanlış anlamasın. Söylemiştim yine söylüyorum, sorunsuz motor olmaz. Ama Sorunların çözümünü iyi bilmek ve paylaşmak gerek. Ben mak. mühendisiyim. Şu an çalıştığım firma Dünyanın en iyileri arasında sektöründe. Üretilen makinelerimiz sorun çıkarmıyormu, arıza yapmıyormu, sıkıntı yaşatmıyormu? Tabii ki bunlar oluyor. Ama bir makinenin ve markanın iyi olması, onun hiç sorun ve ağrıza çıkarmayacağı anlamına gelmez. Hiç bir makine Allah yapımı değil. İllaki sıkıntı yaşanacaktır. Ama iyi makine (iyi marka) daha az sıkıntı çıkarandır. Ve arıza ve sorunlarda daha hızlı çözüm sunan, daha iyi servis hizmeti verendir.