hocam terliklerde güzel.motora öyle binmiyorsun sanırım :silent:
:rendeer:
Son düzenleme:
hocam terliklerde güzel.motora öyle binmiyorsun sanırım :silent::rendeer:
Yok hocam motosiklet evin önünde ogün motosiklete binmemiştim fotoğraf çekinmek için evden öyle çıktım ...:mrgreen:Terlik temennilerin içinde teşekkürler![]()
![]()
korunmasız motosiklete binmekmi asla:cat: :cat:
Arkadaşlar hangi cbf250ye bindiysem bineyim zincir sesi rahatsız edici düzeyde bu sorunun bir çözümü yokmu?
Valla benim cbf 250 de de zincir şakırtısı var ve bir türlü kesemedim bilmiyorum neden böyle oluyor ve devamlı zincirde gevşeme oluyor neden bilen bir arkadaş varsa cevabını bende merak ediyorum yazabilirmi ???
arkadaşlar benim çalıştığım şirkette 3500 e cbf250 ler var, herbiri en az 80 bin km. de fakat bir tane az kullanılmış var 28000 km. 3500 e alıyımmı? personel indirimli fiyatı bu.
ön çamurluk kırık
zincir değişecek
gösterge ön taraf çatlak ama çalışıyor
başka sorunu yok, her 6000 de bakımı yapılmış yağı değişmiş. bakımlı ama kurye motoru
1- Ön çamurluk 250 ytl .Yan sanayisi yok.
2- Zincir 270 ytl .Yan sanayisi ringli 120 ytl Kore malı.
3- Gösterge panelinin alt plastiği 80 ytl üst plastiği 130 ytl .Yan sanayisi yok
4- Debriyaj balatası 200 ytl. Yan sanayisi 40-50 ytl
Hesabını kitabını iyi yap ona göre al senin bu bildiklerin arızalar ya bilmediğin varsa ne olcak ha hiç düşündünmü bence hiç düşünme başka bir motosiklete bak derim saygılar...:bounce:
budası japonya mı yafuu![]()
eyw. korkut abi..sen bu motosikleti buyutmek istediğinde hangi motora geçeceksin ??
CBF250'ye gri renk de her zaman yakışıyor... :cat:
@korkut 250; hocam yan sanayi orta sehpa arıyorum. İstanbulda bir firmaya sordum yokmuş.
Sen araştırma yapmışsın belki bilirsin. Var mı yan sanayi orta sehpa satan bir yer ?
Arkadaşlar ; bu arada CBF250 modellerde yüksek tondaki zincir sesi normaldir.
Daha çok vites boştayken şıkırdama, hatta şakırdama yapabilir... :mrgreen: bilginize.
Ben aldığımda orta sehpa vardı ama senin için sirkeciye uğrar sorup araştırırım olmadı istoç a gider servisine sorup sana bilgi veririm. :cat:
viper-1 sen nerede ikamet ediyorsun hem araştırırım sana bilgi veririm yada tel nosunu veririm![]()
Nerdesiniz motosiklet tutkunları niredesiniiiiiiiiz
CAnnlı kalsın topiğimizherhalde yazın cazibesinde motosiklet üstünden inmiyorsunuz Hak veriyorum ama arada bir söyleşelim burada......:cat:
Arkadaşlar hangi cbf250ye bindiysem bineyim zincir sesi rahatsız edici düzeyde bu sorunun bir çözümü yokmu?
o zincir sesi değil, kahrolası egzantrik zincirinin sesi, hepsinde var bu sorun, çaresi yok bence