Belki buradan sirkecideki parçacıların numarasını vermem yanlış olur sen bana msn görüşelim orada sana gerekli bilgileri veririmhatta ben burdan alıp sana bile gönderbilirim
süper korkut..
geçen size yazdıktan sonra ankara'da ki tek motor parçalarının satıldığı yere gittim (yiba) ama özellikle cbx ve cbf 250 ile ilgili yedek parça yok.
msn'imi vermek istedim ama bazı sebeplerden dolayı ne msn ne de facebook falan kullanmıyorum artık.. ama sana sorun olmazsa [email protected] adresinden bilgileri alabilirim..
gerçi sırf buradaki sohbet için bile yeniden msn ne girim mi diye düşünüyorum.:bounce:
ben yedek dahil 1 depoyla 400km yaptım abartısıs yineyaparım pişman değilim :mrgreen:
arkadaşlar benim çalıştığım şirkette 3500 e cbf250 ler var, herbiri en az 80 bin km. de fakat bir tane az kullanılmış var 28000 km. 3500 e alıyımmı? personel indirimli fiyatı bu.
ön çamurluk kırık
zincir değişecek
gösterge ön taraf çatlak ama çalışıyor
başka sorunu yok, her 6000 de bakımı yapılmış yağı değişmiş. bakımlı ama kurye motoru
eger km si gercek ise dedigin gibi motor bakimlı ise al derim fiyat iyi sayilir yalniz göstergesi biraz pahali 1000 ytl gibi:silent:
Geçen hafta motosikletin 1000km bakımı için servise gittim gerekli işlemler yapıldı fakat yağ filtresi değişmedi bu normal midir:silent:
Geçen hafta motosikletin 1000km bakımı için servise gittim gerekli işlemler yapıldı fakat yağ filtresi değişmedi bu normal midir:silent:
normaldir nerdensin dostum sen tekirdağ mı
Ben YBR 250 aldım bugün 2.haftası ve ybr125 cbf 150 den sonra bana çok güzel geldi, duruşu gidişi çalışması yakıtı harika tabi ilgilenenlerde ayrı konu.:mrgreen: Derlerya şiddetle tavsiye ederim diye aynen bende ederimŞu anda fiyatlar yakın zaten YBR250 almak daha mantıklı gözüküyor. Ben olsam ben de enjeksiyonlu tercih ederim fiyatlar yakın olduğu için.