kavrama noktasındaki sesten mi bahsediyorsun?
ßen o sesi sürüş esnasında da duyuyorum. özellikle vites değişikliği yaparken elim debriyaj üzerinde basılı durduğunda( vites boşta iken) çok ßariz bir şekilde motordan, sanki tekere ßir şey sürtüyormuş gibi kesik kesik ßir sessss...

(
özür hemen cevap yazmadım bi seyahat çıktı da....:silent:
evet aynen.. bir de çok şıkırtılı çalışıyordu makina.. dün öğrendim ki siboplarla alakalı değil. hani motorun yanında bir saplama var ya motorun içindeki zincirleri geren.. işte o saplama doğru çalışmıyormuş ve biraz gevşek miş.... bakalım bugün efe hondaya soracaz fiyatını... herzamanki gibi fahiş fiyat çekmezlerse alıp takıcam...
bu arada hakkaten twister parçaları bulmada ve tamir konusunda yardımcı olacak her türlü bilgiyi burada paylaşırsak çok daha verimli olacak bu güzel topic....
google da twister parçaları için arama yaptırdım ... ya hiç mi olmaz ... ne kadar gereksiz site varsa çıktı... bilen araştıran var mı dünyanın herhangibir yerinde yedek parça servis manuleli satan biryer???
niye arıyorsun demeyin.. ankara'da bunlara ulaşmanın tek yolu efe honda.. onlardan da bişi istemek bende ciddi psikolojik sorunlar yaratıyor..

r: