Cbf 150 almayı düşünüyorum ama yağ yakması kronik bi sorun haline gelmiş kime sorsam direk yağ yakmasını söylüyor. Bu büyük bi sorun olurmu sırf yağ yakımı yüzünden tvs apacheye gidiyor kafam titreşimi hiç önemli değil benim için titreşim haricindede cbf den kalite yönünden aşağı kalır bi yanı yok tvs nin titreşimi sorun etmem bunun dışında tvs de yağ yakma falan oluyormu yada başka bi kronik sorunu varmı
dostum cbf i 1 yıldır kullanıyorum ve bi çokda kullananla konuştum alırken evet yağ yakanları var ama hepsi değil belli bi seri son 2 yılın sıfır cbf lerinde kuryeler hariç yakan duymadım benimkide gram eksiltmiyor servis onaylı zaten eğer bahsedilen gibi yakan bi yağ olunca servis garantiden hiç bir ücret talep etmeden motor sıfırlıyor ki cbf topiğini okursan bu işlemi yaptıran arkadaşlar var
kısacası 150cc bi motor kullandığının farkında olup sıkıştırmadan kullanırsan yağınada bin kmde bir bakıp 2bin km de bir yağını değiştirirsen (not honda 4 bin diyor ama motor ömrü uzun olsun diye servis 2 binde bi yağ değişimi öneriyor) hiç bi sıkıntı yaşamazsın böyle 70 bin km dir cbf e binen mahallede bi abimiz var ve daha motor sıfırlamadı var gerisini sen düşün
ve titreşim konusu evet tvs yi bende test ettim alırken araştırdım cidden kaliteli honda ile yarışacak bi motor kalite açısından ama titreşim 100 km lik bi uzun yolda bile insanın heryerini uyuşturuyor
onu geçtim bende tipi daha hoş filan diye tvs yi çok düşündüm alırken
ama honda daha çok tercih edilmesi beni etkiledi ve şöyle düşün
ben geçen sene şubatda cbf aldığım zaman tvs 3900 e herşey dahil alıyordum cbf ide 4300 e aldım sıfır
şimdi cbf i 4500-4750 arası satabilirim (4500 talep eden çok vermiyorum gerisini düşün )
apache ise 3900 sahibindendeki benim motor dengi bi apache ki pazarlık yapılacak daha
saygılarla (not: istanbulda 1000 kurye varsa 750 si cbf kullanıyor bu kadar firma insan salak değil bi bilindik var kulak asma kafana ne yatıyorsa onu al tvs veya cbf ama sırf bi söylenti için keyfini bozma