bu 3.cü motorum olucak 125 ugk mondial vardı dökülene kadar bindim 8 ayda döküldü orası ayrı bi konu

şimdi lifan cup var maşallahı var zaten tvs alınca cupu satmıcam düşünmüyorum onada binerim ara sıra okuluma falan giderken cupla gider gelirim daha az masraflı bakımları falan o yüzden satmam tvs yide öyle en az 3-4 sene binerim ozamana kadar yıpranır yıprancağı kadar zaten sonra motoru büyültürüm askere gidip gelmiş işim olmuş olur 4 seneye yani kısacası bi motoru satmak için almıosun zevk almak kafan rahat binmek için alıosun yağıyla suyuyla uğraşcağıma çantada yağ taşıcağıma tvs alırım varsın satılmasın satmam bende parçalanana kadar binerim en azından bakımdan bakıma yaptırırım bakımını yağını kafam rahat gezerim yağ yakıomu eksilttimi derdim olmaz ha şuda bi gerçekki tvs nin parçaları cbf den diyorum hondadan demiyorum cbf biraz alt seviyesi BANA GÖRE hondanın motorları arasında. Cbf den kalliteli bence yada aşağı kalır bi yanı yok diyim cbf ciler kızmasınlar

yalnız motor olsun hız güç tork olsun tvs açık ara önde cbfden ki şuana kadarda cbf gibi yağ yakma gibi kronik bi sorunu olduğunu duymadım cbf dede kim ne derse desin yağ yakıyor arkadaş zorlanırsa yakıomuş falan kullanıcıya bağlı falan hikaye bunlar hiçmi
sündürmüceksin motoru ozaman bisiklete bin.