Bugün (artık dün) Sabah gazetesinde küçük bir haberi vardı CBF150'nin. Sanırım basına tanıtımı da yapılmış, ama Honda'nın sitesinde henüz satışa sunulmadığı ibaresi halen durmakta. Sanırım basına tanıtıldığına göre yakın zamanda satışa sunulacaktır. Ancak yanılmıyorsam Erapt söylemişti buradan 2007 modellerde devir sayacı da olacağını, benim yukarıda verdiğim linkte de devir sayaçlı bu alet. Ama bu ilk parti sayçsız. Honda sonradan bu aletleri çağırıp sayaç takacak mı? Yoksa bunları ucuza satıp 2007 modelleri sayaç v.s. gibi bazı aksesurlarla donatıp daha mı pahalıya satacak ben bunu merak ediyorum.
Tip konusuna gelince. Ben normal şartlarda bu tip de bir motoru hayatta almam diyordum. Ama duygusallığı ve zevkleri bir yana bırakıp mantıklı düşünüce ilk motor olarak, ekonomik olarak ve Honda markası güvencesini de göz önüne alarak kış çıkışında (şimdiye kadar yaşadığım aksilikler gibi bir şey olmazsa) bu aleti almayı düşünüyorum. Tabii gidip yakından da görmek gerek. Ama yine de çok acımasız eleştirmemek lazım, ekonomikliğini göz önünde tutmak gerek. Bu arada Sabahın haberinde 100 km'de 2 lt yakıyor diye başlık vardı.
Tip konusuna gelince. Ben normal şartlarda bu tip de bir motoru hayatta almam diyordum. Ama duygusallığı ve zevkleri bir yana bırakıp mantıklı düşünüce ilk motor olarak, ekonomik olarak ve Honda markası güvencesini de göz önüne alarak kış çıkışında (şimdiye kadar yaşadığım aksilikler gibi bir şey olmazsa) bu aleti almayı düşünüyorum. Tabii gidip yakından da görmek gerek. Ama yine de çok acımasız eleştirmemek lazım, ekonomikliğini göz önünde tutmak gerek. Bu arada Sabahın haberinde 100 km'de 2 lt yakıyor diye başlık vardı.