Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende cok arastırdım zamanında tvs= hondadan daha performanslıdır kullananlar hissedılır derecede oldugunu soyluor we cok sewdıklerını... arkadaslarında soyledıgı gıbı vibrasyon olayı war ayrıyeten arkaya canta takdıgında motorun bbutun dengesının kayboldugunu bılıorum dıreksıyon sallanıormus cok fazla serwısı war we parcaları cok ucuz tıp olarak en azından bı tasarım war nakede benzıor yandn bakınca onden arkadan wurup sıkıstırılmıs gıbı duruo tekerler cok yakın tam tekteker motoru we yakıt tuketımı en onemlı konu bence gecen yıl kmde 75 ykr gibi rakamlar donuyodu benzın fıyatı neydı bılemem mın 2.1 max 3 l yakıormus 100 kmde hondaya gelecek olursak tıp olarak pek hosuma gıtmıor acıkcası helekı yenılerını fln gordukten sonra gercekten cok sessız ve cok saglam bı motoru war vibrasyon yok komforlu performans olarak apache kadar olmasada zaten kucuk motor 120 yapsa ne 130 yapsa ne parcaları apacheye gore daha pahalı ozellıkle dış aksam sınyal grenaj far vs ıkısınıde almaya nıyetlendım zamanında ama sımdı acıkcası tipi yakıt tuketımı we parca fıyatlarından dolayı tercıhım tvs olur ama sen gönlumun ıstedıgını deıl mantıklı olanı yapcam hondadan sasmamak gerek dersen oda senın bılecegın iş ama emının yuregın tvs ısdıor yoksa bu anketı bıle acmazdın honda yamaha warken tws hakkında bide bıldıgım tws tata gibi markaları icinde barındıran dunyanın en buyuk yedek parca markası olarak bılıorum motorlarıda gercekten kalıtelı hıc sıkayet eden gormedım secım sana kalmıs