honda cbf 150 mi yoksa kanuni racer 200 mü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OOooo şenlik başladı...:queen:

Tencere ve Kertenkele kapışmayın yav üç kuruşluk makinalar için...boşverin...

Tencere ne alıcan abicim...sır değilse bilelim yani...:psana cbf 250 alalımmı...sıfır bayiden...keş 7.000 liraya...:bounce:

Cbf 250 üzerine çok düşündüm.. Hatta bi ara Bülent'in makinasına göz diktim.. Ama karar verdim GT250R Hyo alıcam..

Cbf 250 üzerine çok düşündüm.. Hatta bi ara Bülent'in makinasına göz diktim.. Ama karar verdim GT250R Hyo alıcam..

evett Tenceree geliyorrr sağğ kulvardannn...Tencereee...2 at boyuu öndee...Tencerreeee tencereee son düzlükkk sprintii basıyorrr...son yüzzzzzzz......

derkennnn tökezliyor ve düşüyorrrr....:queen:Geçmiş olsun kanka...:pale:

ha 10.000 ytl bayılıp sıfır gt 650 alacaksan lafım yok ...ama başka alternatifleri düşünemiyor ve senle olan diyaloğumu kesiyorum...:queen::wiinkk::rendeer:

evett Tenceree geliyorrr sağğ kulvardannn...Tencereee...2 at boyuu öndee...Tencerreeee tencereee son düzlükkk sprintii basıyorrr...son yüzzzzzzz......

derkennnn tökezliyor ve düşüyorrrr....:queen:Geçmiş olsun kanka...:pale:

ha 10.000 ytl bayılıp sıfır gt 650 alacaksan lafım yok ...ama başka alternatifleri düşünemiyor ve senle olan diyaloğumu kesiyorum...:queen::wiinkk::rendeer:

Baba 650 cc geçişi yanlış olur diye düşünüyorum.. Yavaş yavaş yükselmek gerek.. Bi 250 sine bineyim sonra 500 derken 600 cc lere yanaşırız.. Direk 600 cc ye geçersek ben dünya ile diyaloğu kesebilirim :queen: Sen anladın onu.. :p

Baba 650 cc geçişi yanlış olur diye düşünüyorum.. Yavaş yavaş yükselmek gerek.. Bi 250 sine bineyim sonra 500 derken 600 cc lere yanaşırız.. Direk 600 cc ye geçersek ben dünya ile diyaloğu kesebilirim :queen: Sen anladın onu.. :p

paşam 150 ile 250 yi ayıran hız sadece 20-50 km arası...yani cbf 150 125 maksimum cbf 250 145-150...yapıyor...

hyo gt 250 ise 150-160 civarı...

gt 250 r alırsan en büyük hamallık olur...hayallerin yıkılmasın sonra...fazlada alternatifin yok ne desek boş...yüreğinin götürdüğü yere git paşam...racer 200 ü satda gerisi kolay...piyasanız düşük...inşallah müşteri bulursun...

biliyosun ki sen ve ekürin Teflonu çek severim...senin mutluluğun bizim mutluluğumuz...ama Cerrahıye uyuz olurum bak...almış SS altına iyice canımı sıkıyo...:p

paşam 150 ile 250 yi ayıran hız sadece 20-50 km arası...yani cbf 150 125 maksimum cbf 250 145-150...yapıyor...

hyo gt 250 ise 150-160 civarı...

gt 250 r alırsan en büyük hamallık olur...hayallerin yıkılmasın sonra...fazlada alternatifin yok ne desek boş...yüreğinin götürdüğü yere git paşam...racer 200 ü satda gerisi kolay...piyasanız düşük...inşallah müşteri bulursun...

biliyosun ki sen ve ekürin Teflonu çek severim...senin mutluluğun bizim mutluluğumuz...ama Cerrahıye uyuz olurum bak...almış SS altına iyice canımı sıkıyo...:p

Max. hız için almıyorum zaten Hyo. yu , hammallık tarafınada katılmıyorum... Racer ı satma konusuda dert deği hocam.. Onu satmadan da alıyorum 250r ı.. :cherry: Para var huzur var durumu olmasa da racer ı satmadan da alabiliyorum.. :wiinkk:

Yok yok biz ağırdan gidelim birden yükselmeyeyim.. Ama uyarıların için teşekkürlerimi bir borç bilirim.. :rendeer:

Cerrahi yi sorma zaten.. SS çi oldu toto havalarda :queen:

Pardon !
Lütfen kendi sınıfınızda insanlarla muhabbet ediniz.
Sizi CC farkı nedeni ile muhatap dahi almıyorum :queen:

tencere yazımı bidaha oku istersen ben kesinlikle yarışmam ve ordada kalıbımı kefil olarak kalitesine ve dier bütün özelliklerine koydum hızına diil he modifiye etmiş olabilirsin hızlı gidebilir ama ben böle fazla film izleyipte anahtarına yarış falan yapmam gazada gelmem ayrıca neye atıp tuttuum kelimeleri sölerssen sevinirim ben sizin gibi racar 200 kullananları kırmamak için daha acı yazmadım nicemanı herkes bilio neler olduuna motoruna sadece nicemanda diil

Son düzenleme:
tencere yazımı bidaha oku istersen ben kesinlikle yarışmam ve ordada kalıbımı kefil olarak kalitesine ve dier bütün özelliklerine koydum hızına diil he modifiye etmiş olabilirsin hızlı gidebilir ama ben böle fazla film izleyipte anahtarına yarış falan yapmam gazada gelmem

Keretenkele kardeş yukarıda ki mesajda da alıntı yapmıştım.. "Racer 200cc olmasına rağmen bu kadar gitmiyor" diyen sen değilmisin.. Ben sadece senin sözlerini yazdım.. Hatta alıntı yaparak koymuştum da oraya..

Motorunun kalitesinin arkasında dur.. O senin söylemene gerek duyulmayacak kadar bariz bi durum zaten.. Ama Racer bu kadar gitmiyor demen inleyen nağmeler tadında olmuş..

Motoruma en ufak bi modifiye yaptırmadım.. Üstelik 90 kiloluk bi adamım..

Film izleyip , gaza gelip anahtarına yarış yapan adamlardanım belki ama bilmediği konuda laf olsun diye konuşacak kadar da basit elemanlardan değilim..

Benim motorum racer 200 den iyi gidiyo dersen bende sana çık ortaya görelim derim hepsi bu..

Sonuç olarak senden ricam sadece yaşayıp tecrübe ettiğin şeyleri yaz burada.. Fantazi olmasın.. Kalabalığın ağzından konuşan tiplere benzeme yani.. Benim seninle diğer topikten eskiye dayanan bi hukukum var.. Aramızda bi soğukluk olsun istemem.. Kazasız sürüşler.. Görüşmek üzere..

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
mahsun ibo özcan alişan polemiğe girmeyin.
bende çatacak birini bulayım oralık iyice karışsın bari.
crazyboy sen neden motor almak istiyorsun, yürüyerek gidemiyorsun arkadaşım, bak şimdi çok sinirlendim :queen:

Ben şimdi arada Honda al diycemde karışımış birader burası.Daha zabıta gelmemişken az alttan alalımmı? İftarda oldu,çaylarıda içtikten sonra kafalar yerine gelir dimi kardeşler?

Ben şimdi arada Honda al diycemde karışımış birader burası.Daha zabıta gelmemişken az alttan alalımmı? İftarda oldu,çaylarıda içtikten sonra kafalar yerine gelir dimi kardeşler?

:cat:ya abi başıma bela bu herif...yarın arar kankaa nerdesin diye...tam bir Bizanslı...:)

hukukumuz var diosun ama hakaret ediosun yukarıda da yazmışın bilip bilmeden laf atma die sende beni bilip bilmeden kalitem hakkında yorum yapma inleyen name olmasın neyse büyüklük bende kalsın kaliten hakkında yorum yapmiim ben tekrar benim yazımı ii oku derim sana benim motorum yazmadım orda ve açıkçası cbf kadar bile gitmio yazdım öle kesin bi ağızla konuşmadım ve gitmeyen motorlar var anlamında söledim kesinlikle racercıları rencide edecek bişey sölemedim ama sen alındın ve direk hızdan alıosun herşeyi hız ii diildir

mahsun ibo özcan alişan polemiğe girmeyin.
bende çatacak birini bulayım oralık iyice karışsın bari.
crazyboy sen neden motor almak istiyorsun, yürüyerek gidemiyorsun arkadaşım, bak şimdi çok sinirlendim :queen:

:mrgreen::mrgreen:TİGERMBZ SEN HERYERE YÜRÜYEK GİDİYOMUSUN:mrgreen::mrgreen:HADİ BİZDE TUTUŞALIM KAVGAYA ŞAKA HA:mrgreen::mrgreen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bu mete hep böyle. gelişim sürücü çok yakın arkadaşım kankim olur bişey lazım olursa ayarlarız ayağı yapıyordu forumda. 1 ay kadar önce kurs sahibi ibrahim abi geldi samsuna bi gezi için, meteye benden selam söyle dedim, o kim, ben öyle birini tanımıyorum dedi :p
masun ibo özcan alişan
bu topikten bize çok ekmek çıkacak :queen:

TİGER ARKADAŞIM UZATMASAK SENDE ÇIKMA ŞİMDİ ADAM KIRİZ GEÇİRECEK:mrgreen::mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar