honda cbf 150 mi yoksa kanuni racer 200 mü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
1. Her ik imotor hakkinda yazilan cizilen seyleri okudunuz mu?
2. Cevabiniz evet ise, bir kere bu iki modelin tarzlari farkli. Bunu da biliyor olmalisiniz.

Bence once siz bir tarz belirleyin isterseniz. Daha saglikli olur.

sevgili kardeşim bu iki motor hakkında açılmış sayfalarca başlık var...hiç zahmet edip onlara baktınmı acaba merak ediyorum...birkaç arama yaptıktan sonra cevabı kendin bulacaksın zaten...

SYRİANA kimisi iyi kimisi kotu diyor bu motorlar hakkında bende kararsızlıkda kaldım

Son düzenleme:
allaha askına ya kac kısı ısyanlarda racer200 yuzunden bence honda abıcım
zaten dedıgınız gıbı bı ıkı arama yapsa hemen bulucak dogru yolu

eee tabiki honda .. kalite... saglamlık.. servis ... cfb 150 cok daha iyi bir makine

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
crazyboy,
belli ki forumu araştırmaya üşenmişsin
armut piş moduna girmişsin
bir zahmet forumu incele, kendi kararını kendin ver
burada da kimi iyi kimi kötü diyecek nasıl olsa
en azından boşu boşuna insanları yorma...

kanuni racer kullanan arkadaşlar kusura bakmasın da o aynaları nasıl yerleştirmişler öyle tam bir mühendislik harikası:)

Ya arkadaşlar ben araştırdım kimi iyi diyo ordan biri kötü diyo bende anlayamadım

ben sölim ozaman sana cvp veriim ben kanuni racer 200 alacaktım çok fazla araştırdım sürekli forumda takip ettim sonra cbf 150 çıktı onuda takip ettim racer 200 de bi dünya sorun çıkıo motoru alıosun ilk sorun zincir allahın emri elektrikti aküydü bi dünya sorun çıkarıo ki zaten bütün sorunları topicindede yazıolar servisindede bi dünya sorun çıkıo ama cbf 150 yi takip ederken bütün millet 4 4 lük dio motor için senin felsefen tarzında ve bende cbf 150 aldım ve 11000 km geliorum o kadar memnunumki anlatamam süper bi motor he hiç mi sorun yapmıo bana hemen hemen hiç yapmadı ama yapsada o kadar ufak sorunlarki bişey diil racer 200 cc olmasına rağmen cbf kadarda gitmio açıkçası racer kullanıcıları alınmasın çünkü bende almaktan kıl payı döndüm ama cbf le arasında dünya fark var bide cbf daha ucuz galiba ben kalıbımla kefilimki cbf le kıyaslanamaz ve tartışılamaz

cbf kaç gidio kertenkele200

yokuş aşşaa 125 yapıo ve hız kesici devreye girio düz yolda 110 kolay çıkıo 120 de rüzgarsız havada yapıo düz yolda ama biraz mesefe lazım hızdan önemli olan kaliteli olması ve çok ekonomik eğer iki motor arasında kaldıysan ve alıcaksan bitanesi kesinlikle cbf 150 derim gram düşünme yani

tabi ki cbf 150 ..... kacırma hem ekonomik hem kaslı.. bende arastırmalarım sonucunda cbf 150 de karar kıldım ve hiç pişmanlıgım olmadı..genede son karar senin tabi ki.....

Çok teşekkür ederim.bende zaten seni bilyordum kertenkele racer200 sayfasında yazın vardı ondan alacaktın sanırım.cbf almışsın bile

peki hız kesici çıkartılmıyomu

Son düzenleme:
racer 200 cc olmasına rağmen cbf kadarda gitmio açıkçası racer kullanıcıları alınmasın çünkü bende almaktan kıl payı döndüm .... ben kalıbımla kefilimki cbf le kıyaslanamaz ve tartışılamaz

Dostum seninle racer200 topiğinde biçok konuda fikir alış verişi yapmıştık..

Racer200 kaliteli bi makina değil.. Hiç bi zamanda kaliteli olduğunu iddia etmedim. Ama atıp tutulanların yarısından fazlasının hava civa olduğunuda biliyorum.. Ağzı olan konuşur misali.. 2 ay içinde yeni motor alıcam nasipse ama bu sözlerin hoşuma gittiği için motoru elden çıkartmadan bi teklifte bulunmak istiyorum..

Madem kalıbınla kefilsin sözlerine , ilk İstanbul MT buluşmasında tüm arkadaşların önünde, senin istediğin mesafede bi kapışalım.. Eğer Racer senin motor kadar gitmiyosa ben anahtarı sana vereyim ruhsatla beraber.. Eğer Racer daha iyi giderse ruhsatın ve anahtarını bana ver.. Üzerine düşün kabul ettiğinde ben topic açayım yarışma için..Çok eğleneceğimize KALIBIMLA KEFİLİM..

Belki o zaman atıp tutarken doğrumu söylüyorum , işkembedenmi atıyorum diye düşünür, bilip bilmeden konuşmazsınız..

Çok teşekkür ederim.bende zaten seni bilyordum kertenkele racer200 sayfasında yazın vardı ondan alacaktın sanırım.cbf almışsın bile

peki hız kesici çıkartılmıyomu

ya motora modifiye yapabilirsin arka dişliyi değiştirenler var 135 yapanlar var ama hiç gerek yok bu motorun son sürati 125 iidr ondan sonrası zarardır motor içinde

OOooo şenlik başladı...:queen:

Tencere ve Kertenkele kapışmayın yav üç kuruşluk makinalar için...boşverin...

Tencere ne alıcan abicim...sır değilse bilelim yani...:psana cbf 250 alalımmı...sıfır bayiden...keş 7.000 liraya...:bounce:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar