Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

abi Tekirdağada evet...sahilede evet...Anadolu yakası karar versin...sahilin hangi kesiminde olalım diye...bi buluşma yapalım Cuma akşamına...masrafsız olsun ama...:p

a vagrant sende beekle bizi anacımm...

Cuma Akşamı Anadolu Yakası Sahilde CBF 150 Buluşma Tayfası...

CİHAN
BİROL 78
METE_HAN...

Bende olıyım cuma akşamı bakalım mani çıkmazsa gelirim.Gene maltepde olabilir :p Yahu ben bu tekirdağ taraflarına doğru denize gitmek istiyorum nasıl gidebilirim.Tekirdağda yaşayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.Bir tane var sanırım :)

bak Erdo da geliyormuş...etttikmi 4...

geceninn sürprüzü GINGERRRRRRRRRR ...Oğuzda geliyormuş beyler...şimdi dedi...

5 olduk...

Cihan..
Birol...
Gınger...
Erdo...
Mete Handro...

tahminen Dısc Memo birde Luxorda gelir...iyi kalabalık olucaz gibi...hadi beylerr elleri görelim...hep burda yazışalım...bakın dyln150 ciler topiklerinde hep böle kendi içlerinde gezi geyik meyik her şey topikde...neyse ben kaçar...by...yer belirleyin...

Cihan abi balık malık diyon ama abi masraf az olsun nolur...

Son düzenleme:
noli la burda :D çağırın çevik kuvveti, burda anarşik toplaşmalar var..organize işler mi döndürüyonuz paşalar :) bu camiada bi cbf cileri tanırım başkada tanımam bu işlerde..yaman adamlardır korkulur herbirinden..beni soracak olursanız gerçekten çok yoğunum arkadaşlar :(

Bende olıyım cuma akşamı bakalım mani çıkmazsa gelirim.Gene maltepde olabilir :p Yahu ben bu tekirdağ taraflarına doğru denize gitmek istiyorum nasıl gidebilirim.Tekirdağda yaşayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.Bir tane var sanırım :)

çerkezköy burası.iki denizin ortası(marmara karadeniz)
sana tavsiyem kınalı çıkışı sultanköy ya da marmara ereğlisi tarafları.tekirdağ a gelmene gerek yok.şu anda yağmur var.buraya gelirsen sakin yerler var.karadeniz tarafında.çatalcanın ilerisi diyeyim.

bak Erdo da geliyormuş...etttikmi 4...

geceninn sürprüzü GINGERRRRRRRRRR ...Oğuzda geliyormuş beyler...şimdi dedi...

5 olduk...

Cihan..
Birol...
Gınger...
Erdo...
Mete Handro...

tahminen Dısc Memo birde Luxorda gelir...iyi kalabalık olucaz gibi...hadi beylerr elleri görelim...hep burda yazışalım...bakın dyln150 ciler topiklerinde hep böle kendi içlerinde gezi geyik meyik her şey topikde...neyse ben kaçar...by...yer belirleyin...

Cihan abi balık malık diyon ama abi masraf az olsun nolur...

metehan, tayfayı toparlayıp buralara gelmezsen trakyanın heryerine cbf ye binmiş geyik tabelası koyacağım ona göre.

Hi lew ! Do you have any photos of your exhaust ?
Cheers !

gidon ve gösterge paneli harika gerçekten.cbf 500 de yok böyle birşey.anavatan farkı bu olsa gerek.gidonu farklı şekilde ayarlanabiliyor gibi geldi bana.ne kadar stabil ve güvenli bilinmez bence.

Son düzenleme:
2. el cbf150 arıyorum

ikinci el cbf 150 arıyorum ankara veya izmir civarı.
vade olursa sevinirm
teşekkkürler.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
valla buluşma detayları ortaya çıksın, bana uyarsa gelirim
ama ben balık yemem, yanımda bisküvi falan getiririm en iyisi
ayrıca bu buluşma cbf150 merkezde duyuruldumu acaba?

ayna sorununa gelince çözüm gayet basit
bırakın aynayı maynayı, takın arkaya bir webcam(tercihan infrared), öne de mini bir lcd
istemediğin kadar gör arkanı, ona bakiim derken kaza yapma yeter :cherry:

cbfciler buluşma yeri tesbit edilmiştir...daha doğrusu aklıma gelen şey şu...Bizim tayfa Basket maçı yapacak...işini bitiren bu buluşma yerine gelsin...am abiz cbfciler olarak duruşumuzu ayrıcalığımızı tavrımızı sergileyelim...asil cbf 150 ciler olarak fark yaratalım...:queen:

taammı...tayfa bu...ben 7 de çıkıp oraya gelirim....artık kim nasıl gelebiliyorsa öle gelsin..may nambır 537 335 22 33...artık 20.00 en geç 20.30 a kadar bekleriz birbirimizi sonrası biz ayrı takılırız...okeymi...

Buluşma Tarihi 07.09.2007 Cuma Akşamı Buluşma Saati :19:00, Haraket Saati:19:30
Buluşma noktası Kadıköy Evlendirme Dairesinin yanı
Maç Cadde Bostan Migrosun Önündeki Potalarda Olacak
Maçın ardından bir cafeye bişeyler içmeye gidilecek.
Goggle Haritası

katılım listesi:

1. metalgodSF +1
2. ertech
3. Malboroman
4. Dinmeyen
5. Görkem
6. SportsofficerSF (işyerindeki bi sıkıntıdan dolayı gelemiyor) (mazaretli)
7. Skullhunter
8. tencere 9. BB
10. discordian
11. koyulacivertSF
12. zuhals (işyerindeki bi sıkıntıdan dolayı gelemiyor) (mazaretli)
13. denizcimuzaffer
14. denizcieylem
15. ihsanhakan +1 (Mükerrem Hanım)
16. mhrrmkpnr
17. çamur
18. babaçi
19. arslanfb
20. karakız
21. darkdiamond
22. kogo
23. sen?

unutmayın siz cbfciiler olarakk damarlarınızda asill birrr Honda 20W50 yağı bulunmaktadır...

buluşma saati en geç 20.30...tamammı arkadaşlar...unutmayın...20.30 dan sonra biz kendi güzergahımıza bakarız...saygılar...

cbf 150 ile 2700 km

arkadaşlar merhaba

ağustos ayı içerisinde yaptığım uzun bir geziyle cbf 150 nin uzun yol performansını ve dayanıklılığını test etmiş oldum...

tur Zonguldak'ta başlamış ve haritada gösterilen güzergah izlenerek başlangıç noktasına dönülmüştür.
(İstanbul'dan bana er 6 f i ile sevgili dostum Fırat katılmıştır)
tur 2 hafta sürmüş Bozcaada,Ayvalık,Kuşadası,Köyceğiz ve Kütahya'da birer gece Olimpos'ta ise bir hafta konaklanmıştır...

CBF 150 "2700" km boyunca başarılı bir performans göstermiş far kesmesi dışında hiçbir sorun çıkarmamıştır.

fotğrafları uygun bir zamanda eklemeyi ve biraz daha detay aktarmayı planlıyorum...

iyi sürüşler

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
arkadaşlar merhaba

ağustos ayı içerisinde yaptığım uzun bir geziyle cbf 150 nin uzun yol performansını ve dayanıklılığını test etmiş oldum...

tur Zonguldak'ta başlamış ve haritada gösterilen güzergah izlenerek başlangıç noktasına dönülmüştür.
tur 2 hafta sürmüş Bozcaada,Ayvalık,Kuşadası,Köyceğiz ve Kütahya'da birer gece Olimpos'ta ise bir hafta konaklanmıştır...

CBF 150 "2700" km boyunca başarılı bir performans göstermiş far kesmesi dışında hiçbir sorun çıkarmamıştır.

fotğrafları uygun bir zamanda eklemeyi ve biraz daha detay aktarmayı planlıyorum...

iyi sürüşler

muhteşem...
:cat::cat::cat:

arkadaşlar merhaba

iyi sürüşler

Umarım banada kısmet olur böyle uzun bir gezi.Gerçekten tebrik ederim.Basket falan ne olay yahu bu :cyclopsan:p

2700 km sağlam geziymiş he...bravo...

Arkadaşlar dalga geçmiyonuz demi bu akşam Basket Maçında buluşcaz...gelen gelir gelicem deyip gelmeyene çızık var benden...ne yazan var ne bişey ya...bu akşam buluşuyoz unutmayın...

Burada bişey dikkatimi çekti , 4 lüleri yada tüm lambaları aynı anda nasıl yakıyosunuz ??? Hiç kullanmadığım bi özellik mi var yoksam ;))

arkadaşlar özel bir bağlantıyla yapmışlar.yani orjinalinde böyle birşey yok.Eğer buluşmalara gelirseniz baska atraksiyonlar yapanlarda var cbflerine :) benimki modifiyesiz malesef:silent::pale::salut:

Huooop evimin yanında buluşma var bir allahın kulu Cloud nerde demiyor mu yani.
Bak gelirim haaa....:)
Yazın beni de listeye basket maçı izlemesi eğlenceli olacak.

Bu arada sarrman müthişsin kardeş, helal olsun! Azmini ve cesaretini kutluyorum.:rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar