cbf 150 nin orjinal yan çantaları,220 ytl,35 lik kappanın arkaya ktaktıgımız çanları iki tane si 280 ytl ben almayı düşünüyorum 100 ytl de aparat 380 ytl,bugun özen motorda konuştum 35 lik çantalar yana olmaz dedi,arkadaşın biri takmış dedim kendisi yapmıştır dedi,bende yan aparatlarını kendim yapmayı düşüyorum,ne de olsa babam kaynakçı,evde yapsın dursun,280 ytl ye 35 lik çantaları aldım mı,motora da taktımmı tamam artçısız keyifli olur ama artçılı biraz benzinden çok gider o kadar,
bende zaten yıllık izinimde 6 agustosta 4 günlügüne doguya gitmeyi düşüyorum tek motor tek başıma,haydi hayırlısı.
evet normal gezmelerde takılması dogru olmaz tabi bu sürücünün keyfine kalmış bir durum ama uzun yolda ideal,üç çanta doldur doldurabildigin kadar. çin malı çantaları ben bu motora yakıştıramam şayet.en güzelleri kappanın 35 lik olanı.:cat:
bende zaten yıllık izinimde 6 agustosta 4 günlügüne doguya gitmeyi düşüyorum tek motor tek başıma,haydi hayırlısı.
Fikir güzel ama yan çantalar zarar görmeye müsait olduğundan bence çin malı falan olsa daha ucuza iyi bir çözüm olabilir. Bu arada güzel olmuş yani onu da söyiyim :cat:
evet normal gezmelerde takılması dogru olmaz tabi bu sürücünün keyfine kalmış bir durum ama uzun yolda ideal,üç çanta doldur doldurabildigin kadar. çin malı çantaları ben bu motora yakıştıramam şayet.en güzelleri kappanın 35 lik olanı.:cat:
Son düzenleme: