vitesleri motor bağırmadan geçir 70 km.yi de geçme 1000 km'ye kadar rodajı çok sıkışık trafikte dur kalklarla kullanarak geçirme derim ben
anlaşıldı.bekleyelim ve görelim derim ben.önce bir gelsin de sonra bakarız neler olacak,nelerle karşılaşacağım?
siz bu motorda benden daha tecrübelisiniz.kafanızı şişireceğim bol bol.
Dostum telaşa gerek yok motorun hayırlı olsun gönül rahatlığıyla bin, bu bahsettiğimiz aslında sorun edilmeyecek bişey, en azından benim motorunki öyle. Ama yine de eski haliyle biraz fark var ve ilk fırsatta servise gideceğim. Bazen burada açık yüreklilikle yazdığımız basit şeyler sanki çok büyük problemlermiş gibi yansıyor, oysa ben gönül rahatlığıyla sorunsuz motorum var diyebilirim, ama ufak tefek de olsa meydana gelen şeyleri burada yazalım ki insanlar yanlış bilgi edinmesin diye yazıyoruz. Yoksa en azından benim motorumda şu ana kadar abartılacak hiç bir bir sorun çıkmadı.
Telaş etme bence. Rahatına bak.Bizim burada yazdıklarımız bi çok diğer marka ve modele göre sorun bile değil de biz de işte az buçuk oluşan ya da servis sonrası çıkan bişey varsa bahsediyoruz.
Ben Ekimden beridir kullandığım motorumdan gayet memnunum, maşallahı var.
ilgi ve alakanız için teşekkürler.
Son düzenleme: