Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

geç kaldın brody :p
ben o mesajı çoooookkkk önce vermiştim (milisaniyeler öncee)
hehehe

:) ben aslında daha önce yazmıştım ama Honda fiyatlarıyla ilgili forumda da yazınca 60 saniye içinde iki mesaj yazamazsınız diye uyarı çıktı. O yüzden geride kaldım :)

Luxor ve brody fiyat bilgisini nereden aldınız? Honda Türkiye sitesinde hala eski fiyatlar gözüküyor? :silent:

banada motor 3900 ytl ye 1 peşin+6 taksit geldi.Ben istemeden de 90 ytl indirimli oldu.Orada tahmin etmiştim motorun fiyatının düşeceğini :) Ama ufak bir kazık yemiş oldum :) Yeni fiyat CBF 150 3640 YTL

arkadaslar almayanları düşünün ya onlarda alsın binsin biz ikinci ellerde zarar edelim geniş düşünün biraz ben sevindim indirim yapmasına ömür boyu cbf kullanmayacazki tüm hondalarda indirim olmuş bakın bizde yeni üst model aldıgımızda indirimli alacaz sonuç olarak bi zararımız yok yani umarım düşmeye devam eder

:p :p hehe cumhurbaşkanlığı olayı hondayıda etkilemiş.
o zaman biz 3-4 günde bir cumhurbaşkanlığını gündeme koyalım belki ozaman
bedava dağıtırlar ne dersiniz.

çok iyi olmuş fiyat şimdi cbf ile ybr fiyat kapışmasına da girer

rekabet iyidir:cat: :cat: :cat:

CBF150 nin fiyatı iyi olmuş. Zaten güzel bir motor. Bu fiyatıyla daha çok satacaktır. Özellikle başlangıç için herkese tavsiye edilecek bir motor. Sürüşü çok rahat. Fiyatın düşmesi 2.el satacak arkadaşlar için iyi olmuyor ama yeni alacak arkadaşlar daha önemli bence:cherry:

vay be bizim motor eski fiyata gelmiş...bizde kelepir mal satıcaz diye seviniyoduk...:mrgreen: birde 3000 lira hazır temizse alırım diyenlere tripyapıyodum...tok satıcı ayağı yapıyodum...şimdi 3000 bile vermezler lo...2900...:mrgreen:

satmıyom lan...satan *pnedir.....:queen: aha şimdi sahibinden.com daki ilanımıda pasife alıyom...bi daha motor falanda alamam zaten...pederide bağlamaya çalışıcam artık...napim...:cherry:

bana 3550 e gelmişti zaten...plaka dahil...artı 3000 lirası vade farksız taksite almıştım...şimdi bu avantajları zor bulurlar...CİHAN kardeşim bugün yarın cbf 150 alacaktı inşallah zamsız alır...

şimdi almak isteyen 3640+200...3840 a gelir...yine kardayım diye düşünüyorum tabi...:bounce:

cbf 150 lerde devir saati olmayışı sürüşü etkiliyormu

arkadaşlar selam cbf 150 almak üzereyim ama kask takılı olursa iki kişi ile rampada felan motor devrinin düştüğü çıktığı nasıl anlaşılıyormu yoksa motor iyice bayıldıktan sonramı fark oluyor devir saati olmayışı kafamı karıştırıyor selamlar kullanan arkadaşlar tecrübelerinizi bekliyorum

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
arkadaşlar selam cbf 150 almak üzereyim ama kask takılı olursa iki kişi ile rampada felan motor devrinin düştüğü çıktığı nasıl anlaşılıyormu yoksa motor iyice bayıldıktan sonramı fark oluyor devir saati olmayışı kafamı karıştırıyor selamlar kullanan arkadaşlar tecrübelerinizi bekliyorum

çekişten ve az da olsa sesten anlaşılıyor zaten ama asıl sonuç şu
motor 2 kişi rampada falan bayılmıyor ki :p (uygun vitesteysen)

çok teşekkür ederim nasıl memnunmusun önerirmisin valla kararsızım renkte siyah istiyorum ama yokmuş kırmızı varmış

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
kırmızı al çok memnun kalırsın emin ol
bence siyaha göre çok daha güzel gözüküyor
ve motosikletimden son derece memnunum
çok yüksek hızlar beklemiyorsan seni uzuun yıllar sorunsuzca her yere götürür
ve emin ol çok rahat bir motosiklet
hiç yormuyor..

İnanmıyorum yaaa düştü fiyatııııııııııııııı :queen: Ama acaba eylül-ekim döneminde ne olacak. Ben ancak o dönemde maddi olarak hazır olabilirim. mevsim umrumda değil. Param hazır olduğuı gibi alırım zam gelmezse. YBR ile arasında fiyattan ötürü gidip geliyordum. Bu rakamlarla kesinlikle CBF150 derim:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar