Slm arkadaşlar satılık CBF150 1180 km de kırmızı izmirde oturan ve almak isteyen arkadaşlara duyrulur. Fiyatı 3100 Ytl son...
Slm arkadaşlar satılık CBF150 1180 km de kırmızı izmirde oturan ve almak isteyen arkadaşlara duyrulur. Fiyatı 3100 Ytl son...
arkadaşlar benim motorun jikle çekili iken motor çalışmıyor kapalı konumda elcikten gaz verme suretiyle ısıtıyorum benden başka bu sorunu yaşayan varmı?
kardeş hayırdır,motordan memnun kalmadınmı,ayrıca fiyatı yüksek gibi..
arkadaşlar motor gayet güzel ve seviyorum motoruda ama antalyada çalıştıgım için motoru izmirde bıraktım kulanmadıgım için satıyorum.
benimki 700 km oldu.Yanlız rodaj modaj hikaye oldu.120 yi gördüm bugündepoyu doldurduktan sonra 375 km gitmişim.9.26 lt benzin ile tekrar doldu depo.yaklaşık 100 km de 2.5 lt yakıyor.Motorla ilgili herşey hoşuma gitti.Tek kötü yanı yanal rüzgarlardan çok etkileniyor.
dostum antalyada çalışıyorsun diye motor mu stılırmış.tam yerindesin işte, senenin nerdeyse tamamında motora binebileceğin yerdesin.üstelik her yer ayağının altında.gez toz heryeri...
evet motor yandan rüzgar aldımı savruluo ama normaldir o çünkü cüsseli bi motor diil ayrıca cepheden gelen sert rüzgarlarda 90 nı geçmio motor dün çok rüzgar vardı düz yolda115 yapan motor 90 nı geçmedi
ben bişey soracam bu köprüden motorla geçen arkadaşlara soruorum özellikle geçerken para veriomusunuz yoksa plakayı kapıomusunuz çünkü bizim okulda bi ark var özel düzenek yapmış hergün anadolu yakasından asyaya geçiş yapıo sonra geri dönüo ve daha hiç para vermedim dio böle yapan varsa hangi köprüde yapıosunuz yani polisin yakalama olasılığı nedir 1den dahamı ii geçilir öle 2 den mi daha ii geçilir.ara sıra bende geçiorum ve 4 ytl açıçası koyuyo 10 kişilik transportırla benim tek kişilik motor aynı kefeye konuo ve çok büyük saçmalık bu biri 2,5 3 tona yakın dieğri 130 kilo
ben şahsen vermiyorum...plakam kapalı...kimseye örnek olmak istemiyorum...vatandaş olarak vergilerimin maaşımdan fazlasıyla kesildiğini düşünerek bu haraca iştirak olmak istemiyorum...polisller uğraşmıyor artık...yakalasa abi mabi diye bağlama yapıyosun...seni affediyorlar sağolsunlar...
benim esas paylaşmak istediğim şey motora ön cam taktırmak...orjinali yok biliyorsunuzdur...ama sirkecide düzgün birşeyler var...yakışırmı sizce ne dersiniz...gereklimi...
şöyle bişey..
http://www.hondaotosever.com/products.aspx?pid=55
yan çantalarda içime dert ha...onlarıda taktırıcam bir ara...