baktık diskte eğilme yok ince baktık en ufak bişey yok zaten o düşmeye göre diskin hasar görmesi çok zor bi yere çarpması lazım oda olmamış
Cbf konusunda Bİşe demicem Ama tahminimce 130-140 görür eminim ama ybr Gelince burda ybr ile ilgili cevabını bulamassın..
Yazılarını da okudum, videonu da izlemek gafletinde bulundum ne yazık ki. Bence sen motor kullanma bi süre daha. Takıl buralarda. Kaza yapan insanlarla ilgili başlıkları oku. Güvenli sürüş teknikleriyle ilgili başlıkları oku. Yaşında ilerlesin biraz, olgunlaş. Başka türlü, Allah korusun ama, seninle ilgili kötü bi başlık açmak zorunda kalacağız bu gidişle...Buda Videom İzleYin..!!!
http://www.youtube.com/watch?v=FkGycOpw4OY
Sabah aldıgım votka Fazla adrenaline sebep oldu.
Yazılarını da okudum, videonu da izlemek gafletinde bulundum ne yazık ki. Bence sen motor kullanma bi süre daha. Takıl buralarda. Kaza yapan insanlarla ilgili başlıkları oku. Güvenli sürüş teknikleriyle ilgili başlıkları oku. Yaşında ilerlesin biraz, olgunlaş. Başka türlü, Allah korusun ama, seninle ilgili kötü bi başlık açmak zorunda kalacağız bu gidişle...
Yaşım 17 :mrgreen: Ehliyete 10 ay var
Ciddiyim ama Merak etmeyin yahu kopardınız beni haaaa
Harbi kopardınız Ama 2 senedir kullanıyom Motor sadece bi kere 30 kmh deyken düştüm kaydımehlenceli oldu Ösgür abi beni eleştirmekten vazgeçmicen dimi yahu herzaman öle sürmüyom yahu Korkmayın..
Şaka Bi yana Siz korktunuz herhal:mrgreen: Korkmayın sadec gaza geldimmi öle yaparım yoksa güvenli sürerim
Ah ehliyet ahh Ama çaktırmıyomm Boy:183 Kilo 72 göstermiom yane sadec tipten kaybediom Ama bi kask Tm işde
Polis çevirdi Kaskın nerde dio ehliyet demio :mrgreen: :mrgreen:
Buda Videom İzleYin..!!!
Kızmam yahu neie Kızım size Sizde Etrafımdakiler gibi yapma manyakmısın salakmısın dienlerdensiziz Ama Özgür abi tanımıyo ailemi(iiyiki) hem tanısa Bi farklılık olmas bence
neyse Daha iyi hareketler ile daha iyi cam olsaydı iyi olurdu ama neyse He bide +"TEM" de kasksız polis çevirdi diyorsun""
Tem demedimki Sadece yunus çevirdi kaskımın olup olmadıgını sordu kasksız görürsem canını yakarım dedi :mrgreen: :mrgreen: bende ehe evet hep öle olur dedim tabi içimden.Abi ben neyse konu başlıgı fln açma konusunda Ciddi degilsiniz Umarım..???:silent:
Yaşım 17 :mrgreen: Ehliyete 10 ay var
Ciddiyim ama Merak etmeyin yahu kopardınız beni haaaa
Harbi kopardınız Ama 2 senedir kullanıyom Motor sadece bi kere 30 kmh deyken düştüm kaydımehlenceli oldu Ösgür abi beni eleştirmekten vazgeçmicen dimi yahu herzaman öle sürmüyom yahu Korkmayın..
Şaka Bi yana Siz korktunuz herhal:mrgreen: Korkmayın sadec gaza geldimmi öle yaparım yoksa güvenli sürerim
Ah ehliyet ahh Ama çaktırmıyomm Boy:183 Kilo 72 göstermiom yane sadec tipten kaybediom Ama bi kask Tm işde
Polis çevirdi Kaskın nerde dio ehliyet demio :mrgreen: :mrgreen:
Buda Videom İzleYin..!!!
Yağı değişip tazelenince sesi epey bi güzelleşiyor, yumuşuyor. 0-100 ivmelenmesi kısalıyor ve yakıt tüketimi düşüyor. Rodaj sırasında hiç denemedim gerçi ama yağı değiştikten sonra 110a eskisinden daha hızlı ulaştığı gibi 110u da geçer oldu.Motorun 1000km. bakımını geçen hafta yaptırdım. Bugün bi işim çıktı Polatlıya gitmem gerekti motorla gittim geldim. Motorun performansında 1000km. bakımı öncesiyle pek fark göremedim. Motor 500-600 km. deyken sivrihisara kadar gidip gelimştim. O zaman rodajda olduğu için fazla basmamıştım. Arada bi denemiştim motoru. Bugün genelde tam gaza yakın gittim. Motorun normal seyir hızı 100-105 bazen 110 civarında. Yokuş aşağı üzerine yatınca 120yi görüyor. Daha fazla zorlamadım. Ben 1000km. bakımından sonra biraz daha performans artışı olur diye bekliyordum.
Motorun 1000km. bakımını geçen hafta yaptırdım. Bugün bi işim çıktı Polatlıya gitmem gerekti motorla gittim geldim. Motorun performansında 1000km. bakımı öncesiyle pek fark göremedim. Motor 500-600 km. deyken sivrihisara kadar gidip gelimştim. O zaman rodajda olduğu için fazla basmamıştım. Arada bi denemiştim motoru. Bugün genelde tam gaza yakın gittim. Motorun normal seyir hızı 100-105 bazen 110 civarında. Yokuş aşağı üzerine yatınca 120yi görüyor. Daha fazla zorlamadım. Ben 1000km. bakımından sonra biraz daha performans artışı olur diye bekliyordum.
insanların ilgisini çekmek için bu tür hareketlerden vazgeçmelisin.yaşın daha 17.daha çok gençsin .yaptığın hareketler tehlikeli desem benle dalga geçersin ama motosiklet kullanmak o kadarda hafife alınacak bişey değil.trafikte ilk hedef biziz.çoğu araç kullananlar motosikletlileri kale almıyorlar.bu yüzden biz motosiklet kullanıcılarına ayrıyeten bir iş düşüyor.o da şoförlerin hatalarını telafi etmek.bu yüzden en azından boy ve posunun ağırlığını kişiliğine yansıt.inşaallah telafisi mümkün lomayan bir olayla karşılaşmazsın
Yağı değişip tazelenince sesi epey bi güzelleşiyor, yumuşuyor. 0-100 ivmelenmesi kısalıyor ve yakıt tüketimi düşüyor. Rodaj sırasında hiç denemedim gerçi ama yağı değiştikten sonra 110a eskisinden daha hızlı ulaştığı gibi 110u da geçer oldu.
Katılıyorum, benim motorda da yağ değiştikten sonra 0 - 100 hızlanmasında sanki süre kısaldı gibi. Bu arada bu aletin hele de düz yolda 130 - 140 görmesi çok zor. Sadece 2 kez o da yokuş aşağı 120 gördüm. 5000km'lerden sonra illa ki açılır ama 140 falan imkansız.
ömerdüsmez, sana ben hiç bir şey demiyorum abisi. Umarım ailen bunları görür ya da öğrenir de sana gereken işlemi yapar. Bu iş şakaya gelmez.
ömerdüsmez, sana ben hiç bir şey demiyorum abisi. Umarım ailen bunları görür ya da öğrenir de sana gereken işlemi yapar. Bu iş şakaya gelmez.