Valla aynen öyle oldu. İşten güçten boş vakit buldum mu geziniveriyorum bizim çocukla, nere olursa olsun. MTye vakit kalmıyor aslan parçası Honda yüzündendüşer tabii. alan aldı motoru şimdi herkes geziyo, siteye yazmaya fırsat mı kalıyo...
arkadaşlar dün 1000 bakıma girdi motor eksantrikle ilgili olan ses şimdilik halloldu germis arkadaslar saolsun hallettiler bidaha yaparsa gergi değişecek zincir gerdirme 1 lt yağ 20/50 kagıtta öle yazıyo şasırdım birazda orası burası sıkılması 10 ytl tuttu ama kafama takılan olay periyot aralıgı 3000 km olan bi motor için dayanırmı bu yağ çünki bu tür yaglar 1000km de ömrünü tamamlar neyse sonra bidaha danışacagım olmadı kaliteli bi yagla castrol 15/40 degistiririm bunun yanında düz yolda 115 geçmiyor kapanırsam oda yokuş assagı 120 diyor normalmidir daha tam açılmadı galiba ya bide su gösterge iğnesi 60 kadar titreyerek
çıkıyo sizdede varmı bu sorun?
arkadaslar bisey sorucam bizim motorların yağı 20/50 mi servis böle yazmış ama 20/50 dayanıksız bi yağ bildiğim kadarıyla ayrıca arka çamurluğada yazmıslar her 1000 de yağ degişimi diye ama bakımlar 3000 den 3000 ne degilmi ben bu yagı asla kullanmam motorda en yakın sürede 15/40 tam sentetik repsol veya castrol koymak istiyorum 3000 e kadar acaba servis buna neder ne yapmalıyım ??? ben 20/50 yi arabalarda ve eski tip 4 zamanlı motorlardan baska biyerde görmedim hepinize bu uygulamamı yapılıyor??
Benim 1000 bakımında 15/40 shell yağ kondu.
Ayrıca düz yolda 110 geçmiyor ben de de, hafif bir yokuş aşağı durumu olursa o zaman 120 görüyor. Yokuş çıkarken de ister istemez hız düşüyor ve vitesi küçültmek istiyor. Ayrıca hız ibresinin titremesi sanırım tüm motorlarda var, önemli bişey değil takma derim. Yağ değişimi için 4000 bakımını beklemek bana da biraz uzun gibi geldi, 2500km'lerde bir servise gidip değiştirsem mi diye düşünüyorum, ama kitapçıkta da bu periyot verilmiş. Sık sık yağ seviyesini kontrol et derim.
dogru hiç iyi deıl egsoz geri kalan cok guselyakından gercektende gusel gozukuyor motor..
ama egsoz
gercekten de kötü![]()
Benim 1000 bakımında 15/40 shell yağ kondu.
Ayrıca düz yolda 110 geçmiyor ben de de, hafif bir yokuş aşağı durumu olursa o zaman 120 görüyor. Yokuş çıkarken de ister istemez hız düşüyor ve vitesi küçültmek istiyor. Ayrıca hız ibresinin titremesi sanırım tüm motorlarda var, önemli bişey değil takma derim. Yağ değişimi için 4000 bakımını beklemek bana da biraz uzun gibi geldi, 2500km'lerde bir servise gidip değiştirsem mi diye düşünüyorum, ama kitapçıkta da bu periyot verilmiş. Sık sık yağ seviyesini kontrol et derim.
Km ibresi aşağı yukarı oynuyorsa konsulu çıkarıp km teline bir iki damla ince yağ dökün , düzelecektir...
r:
dogru hiç iyi deıl egsoz geri kalan cok gusel
eksoz dediğin nedirki verirsin serüvenci gibi parayı takarsın görmedinizmi adamın eksozunu maşşalah mahalle inliyor