arkadaşlar cmts bildiğiniz gibi ginger yanıma uğrayıp motoru iyice incelememi sağlamıştı, bende o gün eşimin de onayını alıp alma kararı vermiştim
pazar günü ise aslında var olan söylenti açıklanıp zam geleceği haberini alınca acayip moralim bozulmuştu

r: , hatta 1 2 arkadaşa sordum tanıdıkları bayilere sordular, malesef cevabını aldılar
bu sabah saat 10 itibariyle fellik fellik cbf aramaya başladık ginger la
gingerin aldığı cevaplarda olumsuzdu hep
bense anadolu yakasını arıyordum ve kısmet ilk aradığım D&B motorda son bir adet kırmızı cbf buldum, hüseyin bey benle ilgilendi sağolsun
neyse kendisiyle konustuk, bugun içi eğer yanına gidebilirsem zam resmi olarak onlara henüz gelmediği için bana eski fiyattan verebileceğini söyledi motoru
bende dururmuyum, hemen atlayıp gittim yanına
saat 15:00 de yanına varmıştım hüseyin beyin
işlemleri yaptık, peşinatı verdim(ben fazla vermek istediğim için 2500) ve bugün saat 15:30 itibariyle zamdan etkilenmemiş(3490 ytl) bir cbf150 sahibiyim artık(
biz konuşmaya başladığımızda zam açıklanmıştı ama ben hüseyin beyle sabah konuşup anlaştığım için(henüz zam miktarı açıklanmamıştı) ve kendisi bana "size bu fiyattan söz verdik, o fiyattan motoru vericez" dediği için eski fiyattan aldım motoru).
nihayet 3 senedir beklediğim an geldi ama nedense şu an hala aptal gibiyim :silent: :silent: :silent: , daha algılayamadım heralde

sanırım yırtmak buna deniyor tam anlamıyla :mrgreen:
işte bu motorum ve yanımdaki de hüseyin bey, kendisi sözüne sağdık ve çok ilgili birisi.kendisine tekrar buradan teşekkür ediyorum.eğer o bu kadar sıcak ve yakın ilgi gösterip yardımcı olmasaydı sanırım daha 2-3 ay motorsuz kalacaktım ki zaten motorsuzluk çoktaan başıma tak etmişti.....