arkadaşlar aldıgım bilgilere göre bugün özen ikitellideki özen motora gittim mototu incelemek için bi arkadaşda vardı CBF 150 parçası yok dedi bana. benim iyice kafam karıştıya ybr mi cbf mi diye.?
siz ne diyorsunuz bu konuda motor alan arkadaşlar sordunuzmu motorun parçası varmı diye ,daha türkiyeye gelmemiş diyorlar,,aman haa sakın panik yapmayın..
Azcık güçlü bir alet arıyorum o köprü yoluna girdimi anadolu yakasından ooff tam işkence 5den 4de yokusun tepesine doğru 3e sağdan sağdan gitt oooff ne eziyor
Evet aynalar yetersiz.Arkanızdaki aracı gördüğümde araç zaten yanıma gelmiş oluyordu. Dış bükey aynalar kısmen yardımcı oluyor. Kısmen diyorum çünkü aynadaki görüntü dış bükey olmasından dolayı çok küçük olarak görülüyor yani biraz gerideki araç eğer gündüzde farları açık değilse çok fark edilemiyor. Sanırım çözüm ayna kollarının daha uzun olup dışa doğru uzanması. Çanta Hondanın orjinal çantası değil. Ama çok kolaylıkla takılıp çıkarılabiliyor. 100 km hıza ulaştım stabilitesini kaybetmedi.
arkadaşlar aldıgım bilgilere göre bugün özen ikitellideki özen motora gittim mototu incelemek için bi arkadaşda vardı CBF 150 parçası yok dedi bana. benim iyice kafam karıştıya ybr mi cbf mi diye.?
siz ne diyorsunuz bu konuda motor alan arkadaşlar sordunuzmu motorun parçası varmı diye ,daha türkiyeye gelmemiş diyorlar,,aman haa sakın panik yapmayın..
Ya arkadaşlar arabayamı biniyorsunuz tam arkanızdaki arabayı göreceksiniz ?
Galiba bazı arkadaşlar ısrarla anlamamakta direniyorlar. Bu motoru almak zorunda değilsiniz bir, ikincisi parça sorunu yok daha dün yazdım, Honda stokta kafa grenajı, km saati gibi şeyler mevcut diye bizzat bana söyledi. Bugün servisi aradım ve kafa grenajı var dedi, olmayan parçayı da 2 - 3 güne getiririz dedi.
Ayrıca bir arkadaş, buradan bi arkadaş düştü kafalığı kırdı, bir aydır bekliyo falan yazmış. Eğer beni kastediyorsa, iyi takip etmemiş, ben düşmedim, motoru otoparkta düşürdüler. Ayrıca, o kadar kötü durumda da değil motor, dikkat etmeyen fark bile etmez küçük kırığı ama ben titiz bir adamım ve değişmek istiyorum hepsi bu. Ve de daha bir ay olmadığı gibi, benim maddi durumum da müsait olmadığı için ay başını beklemedeyim.
Bu arada bu motor ruby'nin dediği gibi 3. viteste 70 - 80 leri gördüğü gibi, daha dün ben 4. viteste 105 km gördüm. Daha ne istiyorsunuz anlamadım. Netice itibariyle bu fiyata Honda alacaksınız. Kararsızlığınızı anlıyorum ama, hala ybr ile falan kıyas yapmak çok anlamsız, bu 150cc ve yeni teknoloji bir alet. Ybr kötü diyen de yok zaten. Ayrıca km yaptıkça motor açılıyor rahatlıyor diye de yazdık kaç kere. Ama galiba insan kendisi alıp binmeden inanmıyor yazılanlara.![]()
o arkadaş seni kastetmiyor onların ordan yani komşusu bir tane cbf 150 alan bir arkadaşı var ondan bahsediyor:rendeer: