Yine bir belediye otobüsü yine bir kaza bu sefer sadece sağ grenajı bıraktım.Yan sanayi parça bir kere aldım tövbeliyim artık
Renk için farklı fiyatlar.!
Kırmızı yeni kasa sağ ön grenaj 174 lira
Sol arka kuyruk 80 lira
Arka Stop 184 lira.
Anes'den alınma fiyatlardır.
sola sökülür bu anahtara ihtiyacın olacak. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-cbf-150-yag-pompa-sokme-anahtari-senkromec-aparati-huni-sokme-166987751/detay/arkadaşlar cbf150 nin debriyaj göbeğindeki somun hangi tarafa gevşiyor.(debriyaj balatası değiştirmeye kalkıştım ama somunda takılıp kaldım.)
istanbulda olduğunu anlamak zor değil de silivride istanbul pendikte istanbul rivada istanbul kadıköyde istanbul
şehir merkezi derken üsküdarda şehir merkezi fatihte
arkadaşım bana bulmaca çözdürme
direk nereler onu söyle yahu![]()
Arkadaşlar motoruma hep Shell'den benzin alıyorum 95 oktan , fakat shell'de yeni bir 95 oktan çıkmış shell v power nitro+ diye . Bu ikisi arasında ne gibi farklılıklar var bilen var mı ? Veya cbf için hangisi daha uygun olur ?

Kitapçıkta rodaj ilk 500 km diyor evet ama genel kullanıcı yorumları 1000 km denilmekte , servislerde 1000 km diyor .![]()
Sava mava boşverin hocam , yumuşak hamurlu pirelli veya michelin ile yollara devam . Bu ülkemizin güzel asfaltında bile michelin lastikler kayarken sava falan ile yollarda drift yaparsınız devamlı . Özellikle virajlarda yüreğinizin ağzınıza gelmesi kuvvetle ihtimaldir . :mrgreen:
Hocam hiç Sava lastik kullandınız mı ?
Savayı çoğu insan bilmez ben biraz bahsedeyim.Goodyear fabrikasında üretilen Sloven malı bir lastiktir.Sadece ismi farklıdır.
Arkadaşımız bir 600 cc ve 100 luk Cub motoruna aldı.O lastiği michilen dye motoruna taksalar farketmezsin bile.
Ucuz oluşu kuşku uyandırmasın.Markanın kendini tanıtma çabalarıdır.
Tr'de Drag Şampiyonalarında çoğunlukla kullanılır.
Seneye ancak Michileni eskitirsem biraz.Sava almayı düşünüyorum.
Hayır hocam kullanmadım , haklısınız biraz fazla kötüledim sanırım markayı eheheYalnız denemek isterdim nasıl yol tutuşu diye . Normal ön arka fiyat ne kadar hocam ?
Bu arada beyler motosikletimizin gri jantlarını siyaha dönüştüren var mı ? Gri renk çok kir gösteriyor özellikle arka jantta . Siyah renk daha hoş olur gibi geliyor bana .![]()
lastik jant siyah oluşu ve ikisinin aynı renk tonunu hiç tutmayışı benim göz zevkime uymuyor.. böyle iyi boşver
2007 model cbf 150 motorum var benzin göstergesi çalışmıyor şamandıra yada elektrik tesisatında sıkıntı yok ikinci el yada 0 gösterge paneli lazım yardımınıza ihtiyacım var