Ben sürdüm güzel motor,bence insanların önyargısı var hala.Gidişi frenleri,yakıt tüketimi iyi.Ort 110-120 km hızla zorlanmadan yolculuk yapabilirsiniz.Sürdüğüm lansman motoruydu arkada ağırlık vardı baya.12 il 5000 km belki duymuşsunuzdur.Arkada iki çanta ne varsa içinde mübarek.
122-123 görmüştüm.Çok zorlanıyordu makina belli.(ağırlıktan)
Şimdi kalkıp bende Cbf'de yapıyorum demeyin.Demeden önce devir saatine bakın.Ben aklıma gelen herşeyi sormuştum.
Parça fiyatları çok uygun.Ama şunu anladım.Sorun Bajajda değil aslında,Sorun Kuralkanda insanlara Kanuni'den nasıl illallah ettirmişlerse artık.KuralKan mı getiriyor ''Aman Aman'' laflarını çok duydum.Kanuni ile ilgim olmadığı için,servisleri kötü heralde.
Ustalarada çok danışmıştım.Motordan ziyade ''Kuralkan''kanuni markasını eleştirmişlerdi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:38 ----------
Bende CBF 150 almadan önce pulsar 200 lüğü bekledim üzerine oturmamla inmem bir oldu inanılmaz sert bir koltuğu var bide çoğu kişi şikayetçi getiren firma bile yorumlara bakıldığı zaman sanki isteklere cevap veremiyorlar.Orta ayaklık kalmış,ilk önce bakım fiyatı şu denmiş sonradan artmış,ben gücü bilen birisi olarak yani 600f e binen birisi olarak söylüyorum kısa bir süre sonra o güce başlarım diyorsun çünki rahatlık çok daha önemli oluyor.
Ben rahatlık ve ekonomik ve pratik bir makine olsun diye CBF150 aldım.Yoksa 200cc liık motorda ki gücü napim şehir içinde.Fazlasıyla yetiyor.
Bakın bütün samimiyetimle söylüyorum kim ne motor alırsa alsın ama CBf150 veya YBR gibi tercihen değişir ama mutlaka 2. bir motoru olması lazım yoksa kullanım zorlukları motora göre ve kullanım alanlarına göre zorluklar gösteriyor.
Neyse konuşunda çok şey çıkıyor ortaya.
Ben aldım hiç pişman değilim.Çünki ben kendim için ve istekelerim doğrultusunda tercih ettim,başkası için değil.
Bu arada koruma demiri pek düşünmüyorum bana göre gereksiz gibi geliyor şimdilik.
Ama bir top case düşünüyorum
iki model arasında kaldım.
1- Givi 35 lt.....165TL
2- Shad 40 lt.....220TL
bunlardan kullanan varmı?
şikayeti önerisi olan varsa bende değerlendiririm.
Adana dan herkese selamlar...
A.s.Bu fiyatlar ikinci el fiyatlar mı ?
Çünkü ben en son yapılan zamla Shad 33 litreyi 150 liraya almıştım.
Givi zaten Shad'dan daha ucuz olamaz.Şimdi diyeceksin biri 35 litre biri 40 litre.Givinin en düşük hacimlisi bile olsa 350'den aşağı olamaz.
Şayet öyle bir imkan varsa Givi derim.
http://www.anesmotor.com/catinfo.asp?offset=24&kactane=12&cid=27&src=&mrk=&grp=&cmp=&brw=&stock=&typ=&order=&direction=&chkBeden=&chkRenk=&chkMarka=