Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler ...
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler ...
Arkadaslar sonunda karar verdim ve bugün itibari ile bende bi sifir cbf alarak araniza katılmış bulunmaktayimcbf mi ybr mi derken kendimi honda bayide bulup sifir 2013 model siyah aldim suan 27 km de sürüşü gayet kolay ve guzel makine ama tabi acemiyiz
rodajda oldugu icin 4500 5000 deviri gecmiyorum en fazla 60 ile gidiyorum rodaj bitene kadar sabredicez
ybr de aklim cok kalmisti ama cbf almakla pişmanlık yasamadim gayet rahat konforlu makineymis
![]()
Hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Lastikleri hemen değiştir.
Cbf candır![]()
Arkadaslar sonunda karar verdim ve bugün itibari ile bende bi sifir cbf alarak araniza katılmış bulunmaktayimcbf mi ybr mi derken kendimi honda bayide bulup sifir 2013 model siyah aldim suan 27 km de sürüşü gayet kolay ve guzel makine ama tabi acemiyiz
rodajda oldugu icin 4500 5000 deviri gecmiyorum en fazla 60 ile gidiyorum rodaj bitene kadar sabredicez
ybr de aklim cok kalmisti ama cbf almakla pişmanlık yasamadim gayet rahat konforlu makineymis
![]()
Sağolun arkadaşlar teşekkür ederimValla makine gayet güzel beğendim şahsen gazı fazla açmamama rağmen rodajda olduğu için ona rağmen yinede gaz tepkisi çok iyi , sürüşü rahat yormuyor titreşim desen sıfır sanki araba kullanıyorum
bu arada cbf kullanan arakadaşlar bir şey sorucam size , az önce dikkatimi çekti motoru kilitlerlen gördüm . egzosun orta alt kısmından su çıktı bir kaç damla . bi eğilip bakayım dedim ufak bi delik var o delik ne deliği bilen var mı ?
![]()
Burak hayırlı olsun, keyifli sürüşler
Bende bugün canavarın yağını ve bujisini değiştim , km 8000 'de
buji 8bindemi değişiyordu bileydim bujiyide değiştirirdim COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------
[/COLOR]onlar su tahliye delikleri. egzostan çıkan su buharı yoğunlaşınca ordan tahliye edilir. yada işte atıyorum yıkarken egzos deiğinden su girdi, ordan çıkar. bazen motor yağ yakarsa yanan yağ yoğuşuğ bir iki damla da yağ damlar. öyle yani![]()
sanırım orta sehbanın ordaki bağlı hortumları soruyor.
onlar su tahliye delikleri. egzostan çıkan su buharı yoğunlaşınca ordan tahliye edilir. yada işte atıyorum yıkarken egzos deiğinden su girdi, ordan çıkar. bazen motor yağ yakarsa yanan yağ yoğuşuğ bir iki damla da yağ damlar. öyle yani![]()
Heh tamam su tahliye deliği ise sorun yok bende dedim ne oluyor motora![]()
Yalnız cbf in tek sevmediğim yanı egsozu belli bir süre sonra paslanmaya başlayacak sararacak rengi :/ paslanmayı önlemek için ne yapabilirim ?
Heh tamam su tahliye deliği ise sorun yok bende dedim ne oluyor motora![]()
Yalnız cbf in tek sevmediğim yanı egsozu belli bir süre sonra paslanmaya başlayacak sararacak rengi :/ paslanmayı önlemek için ne yapabilirim ?
![]()
Ne kadara aldınız acaba?