Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hayirli olsun güle güle kullan.

Merak etme simdi 60 la gidicen rodaj bitince de 80 le gidicen.hemen ziplarlar yetmiyomu diye.
Temde Birak sağ şeridi Ariza şeridinde zor gidersin.
Vesselam demek istediğim su kullanicilar eksi yönleri yazarsa inanin turkiyeye gelen marka ve modeller dahada kalitelisecektir.
Hic dusunmezlermi virago 250 el 250 star250 rx135 gibi makinalar artik niye gelmez üretilmez.

Bizim 3 günlük motorcularin 6000 tl verip sonrada abi super yaz demelerinden olmasin

Kocaeli İl Temsilcisi
Sağol tşk ederim holow :) yarın inş. foto yüklerim gündüz gözüyle :)

Arkadaslar sonunda karar verdim ve bugün itibari ile bende bi sifir cbf alarak araniza katılmış bulunmaktayim :) cbf mi ybr mi derken kendimi honda bayide bulup sifir 2013 model siyah aldim suan 27 km de sürüşü gayet kolay ve guzel makine ama tabi acemiyiz :) rodajda oldugu icin 4500 5000 deviri gecmiyorum en fazla 60 ile gidiyorum rodaj bitene kadar sabredicez :) ybr de aklim cok kalmisti ama cbf almakla pişmanlık yasamadim gayet rahat konforlu makineymis :)

Hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Lastikleri hemen değiştir.
Cbf candır :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Lastikleri hemen değiştir.
Cbf candır :)

Amin sercan kardeşim sağol tşk ederim :) valla lastikleri michelin ile değiştirmeyi düşünüyorum ama bi rodoj bitene kadar kullanayım para kalmadı motora gitti paralar hep :D

Ezio41 kardeşim hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan,çok iyi yapmışsın honda almakla,ybr ne kadar kaliteli bi motor olsada bisiklet irisi gibi görünüyor,honda daha kalıplı.bir kaç gündür bursa trafiğinde iki motoruda inceliyorum bende hondada karar kıldım.maxi scooter planım var bakalım olmazsa cbf alıyorum.

Burak hayırlı olsun, keyifli sürüşler :)

Arkadaslar sonunda karar verdim ve bugün itibari ile bende bi sifir cbf alarak araniza katılmış bulunmaktayim :) cbf mi ybr mi derken kendimi honda bayide bulup sifir 2013 model siyah aldim suan 27 km de sürüşü gayet kolay ve guzel makine ama tabi acemiyiz :) rodajda oldugu icin 4500 5000 deviri gecmiyorum en fazla 60 ile gidiyorum rodaj bitene kadar sabredicez :) ybr de aklim cok kalmisti ama cbf almakla pişmanlık yasamadim gayet rahat konforlu makineymis :)

Bende bugün canavarın yağını ve bujisini değiştim , km 8000 'de

1888573_10152230364264556_41393672_n.jpg

71488_10152230364269556_783711945_n.jpg

arkadaşlar bende bugün motoruma kavuştum ...

sıfır cbf 150...

gerçekten çok güzel makine... ybr ye göre epey seri..

bu arada hayırlı olsun sana da ezio kardeş...

yarın pazar gezip tozucam inşallah motorumla:)

Kocaeli İl Temsilcisi
Sağolun arkadaşlar teşekkür ederim :) Valla makine gayet güzel beğendim şahsen gazı fazla açmamama rağmen rodajda olduğu için ona rağmen yinede gaz tepkisi çok iyi , sürüşü rahat yormuyor titreşim desen sıfır sanki araba kullanıyorum :) bu arada cbf kullanan arakadaşlar bir şey sorucam size , az önce dikkatimi çekti motoru kilitlerlen gördüm . egzosun orta alt kısmından su çıktı bir kaç damla . bi eğilip bakayım dedim ufak bi delik var o delik ne deliği bilen var mı ? :)

Oyy oyy 2 oldu :).Hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Yarın foto atında şenlensin buralar biraz.

Sağolun arkadaşlar teşekkür ederim :) Valla makine gayet güzel beğendim şahsen gazı fazla açmamama rağmen rodajda olduğu için ona rağmen yinede gaz tepkisi çok iyi , sürüşü rahat yormuyor titreşim desen sıfır sanki araba kullanıyorum :) bu arada cbf kullanan arakadaşlar bir şey sorucam size , az önce dikkatimi çekti motoru kilitlerlen gördüm . egzosun orta alt kısmından su çıktı bir kaç damla . bi eğilip bakayım dedim ufak bi delik var o delik ne deliği bilen var mı ? :)

onlar su tahliye delikleri. egzostan çıkan su buharı yoğunlaşınca ordan tahliye edilir. yada işte atıyorum yıkarken egzos deiğinden su girdi, ordan çıkar. bazen motor yağ yakarsa yanan yağ yoğuşuğ bir iki damla da yağ damlar. öyle yani :)

Burak hayırlı olsun, keyifli sürüşler :)

Bende bugün canavarın yağını ve bujisini değiştim , km 8000 'de

buji 8bindemi değişiyordu bileydim bujiyide değiştirirdim COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------

[/COLOR]
onlar su tahliye delikleri. egzostan çıkan su buharı yoğunlaşınca ordan tahliye edilir. yada işte atıyorum yıkarken egzos deiğinden su girdi, ordan çıkar. bazen motor yağ yakarsa yanan yağ yoğuşuğ bir iki damla da yağ damlar. öyle yani :)

sanırım orta sehbanın ordaki bağlı hortumları soruyor.

Kocaeli İl Temsilcisi

Heh tamam su tahliye deliği ise sorun yok bende dedim ne oluyor motora :) :) Yalnız cbf in tek sevmediğim yanı egsozu belli bir süre sonra paslanmaya başlayacak sararacak rengi :/ paslanmayı önlemek için ne yapabilirim ?

Heh tamam su tahliye deliği ise sorun yok bende dedim ne oluyor motora :) :) Yalnız cbf in tek sevmediğim yanı egsozu belli bir süre sonra paslanmaya başlayacak sararacak rengi :/ paslanmayı önlemek için ne yapabilirim ?

Ben o paslanmayı hiç göremedim ya.Motoru yarıya kadar suya soktum videom da var.
Kaç bin oldu.Kirlendi ona birşey demiyorum.Ama pas farklı bişi.
Sudan geçiş videom :))
Ekstrem hareketler yapmaya devam :)
Normalde bu hiçbişi ilerde stop lambasını oraya kadar su girdi.Fakat çekemedik o kısmı.

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim motor cbf sıfır almıştım,2011 model 11500 kmde,kışın yağmurda bile binerim,kadırıma sürtmekten eksozum da bütün çizik, olmasına rağmen ne eksozda nede başka yerlerde en ufak zerre kadar pas yok, ayrıca aldığım günden bugüne kadar gram yağ yakmadı,ben bunları kullanım hatası diyorum,örneğin deiz suyu veya nem rutubet gibi,kendi lastiklerinide 7000 kmde sadece arkayı mıcheln sport taktım herşeyiyle gayet memnunum,bu güne kadar yağ ve hava filtreseninin haricinde bir şey değişmedim, sadece 15000 de buji değiştiririm,hayırı sürüşler.

Ne kadara aldınız acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar