esengül iyidir ama çok pahallı..Esengül Honda ya motorunu goturen varmı nasıldır servisi
esengül iyidir ama çok pahallı..
başka servislere yönel..ben pendik güngöre getirdim motoru en son..
istanbulda dolaşmadıgım servis kalmadı en ilgili ve alakalı yer orasıydı
anese bende gittim aradım kaçdefa randevu gerek yok dediler.Anes motora gidiyordum bende 4000km bakımında 96tl verdim ve arka fren müşürümüde kendım ayarladım 1.2 saat ıscılık yazdılar 10dk yaptılar ve 3 saatte yakın bekledim ama buyuk motorun varsa hemen ılgılenıyorlar parasını gectim adam gıbı ılgılensınler Pendik bana 70km uzak baya aslında
bereçte ki artı hondadan aldım motorumu ve evime 2km olduğu için hep oraya götürdüm bakıma. en son 8bin bakımına götürdüm. 45-50 dakika sürdü. tabi randevu aldım ve gittiğimde 10 dakika soğumasını beklediler ve hemen aldılar.
esengül iyidir ama çok pahallı..
başka servislere yönel..ben pendik güngöre getirdim motoru en son..
istanbulda dolaşmadıgım servis kalmadı en ilgili ve alakalı yer orasıydı
Arkadaşlar, geçenlerde Honda Yetkili Servislerinden birinde Honda CBF150'nin yeni sezonda 160'lık olarak devam edeceğinden bahsettiler. Şimdi isim vermem doğru olmaz. Ama böyle bir durum gerçekten varmıdır merak ettim? Duyumu olan var mı yoksa ilk ben mi beyan etmiş oldum?![]()
8000 bakımında yağ haricinde, değişen parçalar nelerdir acaba ? Artı ücret olarak ne ödediniz ?
bildiğim kadarıyla honda hiç 160cc motor üretmedi.
Bu hiç üretmeyeceği anlamına gelmez tabii.Adamlar bayağ bayağ ciddi şekilde iddia ettiler durumu..