Evet grenajı söktüm. Sökme sonrası için aklımdaki tek izlenim ünicorn gibi olmasıydı. Ama maalesf istediğim gibi olmadı.
Mesela alttaki resimde, depo üzerinde işaretlediğim yerler grenajın sabitlenmesi için yapılmış noktalar. Halledebilmenin tek koşulu, bağlantı noktalarını sökeceksin, o noktaları makineyle düzleyeceksin, ve tekrardan boyatacaksın.
Yine alttaki fotografta işaretlediğim yer ise; farı tutan grenaj parçasının üzerindeki açık kalan noktalar dikkat çekiyor. Yan grenajlar uzayıp kafada birleştiği için, öyle bi açıklık meydana çıktı. Ve maalesef onun tek çözümü ise, CBF 150 ünicorn'a ait kafa grenajını edinmek.
Geriye kablolar ve sinyal kalıyor. Kabloları sorunsuz bir şekilde gizleyebilirsin. Sinyali de 1 çift led sinyal alıp, bi metal kelepçe ile halledebilirsin. Ama 2 fotograftakileri halledebilmek zor.. Çok zor..