Emeginize saglık Bolu MT
Bugün tekyıldız ticarete gittim. Çanta ve far ampulü almak için, ampül her yerde 5 tl bana diyor ki 7,5 tl ama sana 5 tl. Çantayı en son 170 tek çekim diyor(kappa 35) dedim iki taksit yap banka da bana 6 taksit verecek, yok yapamam da falanda filanda. Bari dedim ampül + çanta 170 düz olsun. Abi işim var müşteri bekliyor demesin mi...
Sanki biz müşteri değiliz. Zaten öyle der demez ampülü de bıraktım çıktım. Daha tövbe.
Gittim adliyenin arka tarafında motor parçası sata. Yerden aldım ampülü direk 5 tl dedi aldım çıktım. Çantayı da başka yerde 170 buldum onun da mazereti aynı tek çekim dedi ordan kilit aldım çıktım. Tekyıldız a tövbe anlayacağınız . Bide kaç senelik esnafız diyor. Neyse...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------
Bu arada rialli denen sitede o çanta 162,5 tl camgöz de 150 tl. Bide bana diyor araştır bu fiyata bulamazsın.
geçen gün aynısı moto güvende başıma geldi. orta sehpa gerekti gittim ne kadar dedim 50 ama sana 45 olur sonuncu. getirteceklerimiz daha pahalı olacak dedi. kıllandım tabi bir dk dedim dışarı çıktım. duran kardeşleri aradım ne kadar dedim direk 45 tl dediler. tekrar içeri girdim serviste 45 tl son ne olur dedim adam bir hışımla orta sehpayı elimden kaparak aldı alacaksan al almayacaksan alma dedi. yaz olduğu için hepsinin bir tarafı kalkık galiba
[url]http://n1308.hizliresim.com/1d/d/rdtl1.jpg[/url]
Ben irc'nin bu modelini kullanıyorum,gayette memnunum.
Kış için de irc'nin winter grip modelini düşünüyorum.
Ama arkadaşlar genelde michelin ve pirelli öneriyor!..
evet bende arkadaşa taktırdım dörtlü flaşör kontaktan bağımsız çok güzel oldu biraz zahmetli ama değdi maliyeti bana 10 liraya patladı arkadaş yaptığı için işçilik parası vermedim.düğme artı orjinal flaşör değişti elektronik flaşör taktık.
Arkadaşlar inazumazumaya bende 4 lü flaşör istiyorum kaliteli güzel işçilik, elektrik sistemine zarar vermeden kim yapar nireler yapar, tavsiyeniz var mı
Motoru genelde böyle kullsanıyorsan çok çok yazık ediyorsun bence.. o seyir esnasında genelde tuttuğun devri 7000-7500 d-d. serviyelerine düşürmeni tavbsiye ederim. Ayrıca, zaman zaman 90 ı zor geçen, 100 ü anca gören, 110 görmek için uzun süre tapa gaz sürüş yapılması gereken bir cbf 150 de bahsettiğin performans düşünülürse, kompresyon kaybı, yağ eksiltme ve fazla yakıt tüketimi olabilir. Yani motorunun yağ eksitlmesi takibinde olsun, motorun yağ eksilten cbf lerden olabilir. Buna göre önlemini alırsın.
EVO SESLERİNİ DUYAR GİBİYİM ETHEM ABİ
Segman attırınca yağ eksiltme baya azalıyor ve performans artıyor.
Koraycım, en erken 2014 sezon başı olabilir, ama bütçe çıkartamazsam cbf 150 ile devam4-5 bin km daha idare edeyim böyle de. Motur yaptırıp devam, yağ yakmayan yenilenmiş bir cbf 150 motoru ile çok daha yüksek km lere erişebilirim diye düşünüyorum. 400 tl ye motor yeniliyorlar, aslında çok ta sıkıntı yapmıyorum.
Bebeğin gelmesine 1,5 ay kaldı, araba almak ihtiyaç olabilir, araba almam gerekirse cbf 150 ile devam etmem gerekecek. Çünki hem motoru değiştireyim evo alayım, hemde arabam olsun, bütçe kaldırmaz. Ama bir gün motor değiştirmek kısmet olursa şu anda da Gts Evo dan başka seçenek yok![]()
selam dostlar
cbf im 2500km oldu yagını her hafta kontrol edıyorum su anlık bır eksitme yok ama tek sorunum sag ayagımda cok fazla tıtresım olması servıse goturdum vidaları sıktılar fılan fark etmedı ısın enteresan yanı motorun baska hıc bır yerınde en ufak tıresım yok ve bu tıresım 3500 devırde baslıyo ama 8000 devırdede aynı tıtresım ne artıyo ne azlıyor uzn sure kullanınca ayagım uyusuyo cup gıbı tıtrıyo sinir oldum bulamadım nedenını kısaca bana yardımcı olursanınz sevınırım
saygılar