adem bana sen memleketten zeytin yağı yollasana bakalım onu da yakacak mı benim koca oğlan...:queen:
100 litre yetermi? :sunny:
adem bana sen memleketten zeytin yağı yollasana bakalım onu da yakacak mı benim koca oğlan...:queen:
100 litre yetermi? :sunny:
beyler mişlen nin yeni model lastiği çıkmış bizim ebatlara uygun lastik almayı düşünen mutlaka incelesin 220 gayme cik:cherry:
Benim ihtiyacım yok 5 yıl önce bi updgrade yapmıştım pc me ekran kartım bile yok her gün kullanıyorum, çünkü pc oyun oynamıyorum. evde laptop da var pc nin yanında. Hadi bakalım yeni parçaların hayırlı olsun,
yahu abicim ne yapıyorsun sen çözemedim.. alıyorsun satıyorsun.. umarım kötü bir şey yoktur
argedeşler matörüm satılıktır...
http://www.sahibinden.com/en/listin...venlikciden-9-aylik-cbf-150-132265610/detail/
adamınn ustası bakarsa tabi elamını korucak senin malını öldürmeye çalışacak. emsal fiyatı belli .abi cbf 250 yi 2 sene önce almıştım 4.500 liraya 2011 aralıkta daha yeni haziran da sattım çok ucuza gitti 8 ay dışardı yattı motor + acemiliğime gelmişti içinde benzin varken karın altında bütün kış dışarda kaldı birde kullanmadım çok masraf çıkardı o yüzden sattım
cbf 150 de 2 hafta falan oldu sanırım gözüm gibi baktım her gün kullandım 500 km den fazla yaptım :queen: dün de sattım
artık alırsam biraz kendimi toparladıktan sonra sıfır alıcam hiç değilse satarken uğraşmam en az 6 7 ustaya baktıranlar oldu fiyatta anlaşamadık bir usta süper 3.500 tl ver al diyor diğer bu adamın yarısı yaşında 1.500 tl diyen adama inanıyor alıcak olan adam gidiyor sonra bu ustalara gösterme meselesine canım sıkıldı bir daha kendi ustam dan başkasına motor falan göstermem satarken de alırkende her usta aynı motora farklı fiyat çekiyor arkadaş ya
dün bir tanesi yok benim grenajlar değişmesi lazım 1000 lira tutar dedi ben de 70 liraya sıfır var dedim onlar çin malı dedi peki çıkması var dedim temniz değildir dedi adam arkadan çarpmış sıfır ön grenaj sana 10 tane vereyim dedim 1000 liraya
bende daha fazla adamla ustayla muhatap olmamak için verdim motoru geçen hafta anlaştığım adama :cat:
argedeşler matörüm satılıktır...
http://www.sahibinden.com/en/listin...venlikciden-9-aylik-cbf-150-132265610/detail/
abicim hayırlısı olsun.. en son kaça vercen merak ettim..![]()
abi ne alacaksın tekrar verdin mi karar? inazuma falan gibi hissediyorum ama.. denedin mi motoru ?