zevkler ve renkler tartışılmaz. bu benim şahsi fikirim ...
Orantının zevk ve renkle ne alakası var Rahmi Bey ?
zevkler ve renkler tartışılmaz. bu benim şahsi fikirim ...
benim görüşüme göre büyük, seninkine göre normal. zevk ve renkle alakası bu.Orantının zevk ve renkle ne alakası var Rahmi Bey ?
O zaman size göz var nizam diyim ...benim görüşüme göre büyük, seninkine göre normal. zevk ve renkle alakası bu.
Ethem abi, senin düşündüğünü bende düşündüm motor yükseltirken ama hiç pişman olmadım tabi bu tamami ile beklenti
Arkadaşlar, Cbf alacaklar hiç düşünmesin 5000 tl bütçe ayağımı yerden kesecek bu tarz bir motor en iyisi bu
Geçen sene Cbf son dediklerinde ben Cbf gelmezse Honda biter demiştim . Cb 125 e ile bu işi yürütemeyecekleri belli idi
Saygılarımla
Çanta olayı herkesin göreceli tercihidir.Aslında yorum yapmamak lazım.Kimisi ihtiyaçtan büyük çanta alır.Kimisi sadece kaskımı koyayım yeter der.Kimisi ekonomim yetmediği için küçük aldım der.Hele hele hayatında hiç topcase kullanmadan yıllarca motor kullanan arkadaşlarımız var.
SONUÇ itibariyle herhes kendi ihtiyaçlarına göre bişiler yapıyor.Bu tamamen kişisel bir tercih meselesi.Kendimi örnek vereyim mesela, ben çantasız yapamam.Sadece kaskımı alacak çantada benim işimi görür, 46 Lt çantada benim işimi görür.Ama büyük çanta her zaman avantajlıdır.Kullandım oradan biliyorum.
Beyler cbf 150 aldım bir tane marşı tek marşta çalışıyor kaç gün kullanmayınca akusu biter acaba
selam aleyküm arkdaşlar cbf mi ybr mi karar veremedim. .yardımcı olun lutfen,boyum 1.80 kg 68 . .cbf gercekten rahat motor ama yağ yakıyo diyorlar .sizce hangısı uygun
ARKADAŞLAR YARDIMM....
Motosikletim honda cbf 150 2011 12.000 km de. Motosikletimde bir degisiklik hissettim ve sizlerle paylasmak istedim. Bana fikirlerinizde yardimci olmanizi rica ediyorum.
Motosikletim ile bir hafta once 170 km lik bir yoldan geldim. Motorun rolantide calisirken devir ibresi noemalde 1,5 olmasi gerekirken 1,5 devrin uzerinde oldugunu ve devir ibresinin surekli bir asagi bir yukari oynadigini gordum. Canim sikildi haliyle. Daha once sabit devirde calisan motorun sanki bi ayari kaymis gibi geldi bana. Ayrica gaz verdigim zaman 5- 5,5 nci devirlerde gidonda bir titresim ellerimi gidiklarcasina uyusturuyor gibi bir ilkle karsilastim.Motorcuya gitmedim. Once sizlerin fikirlerini ogrenmek istedim. Acaba bu teknik problem ne olabilir ?
Buji değişimi? (Bujisi alındığından bu yana hiç değişmedi.)
Hava Filtresi? (Temiz, bakımlı)
Yağın durumu. (7.000 kmden 11.500 de yeni değişti)
ARKADAŞLAR YARDIMM....
Motosikletim honda cbf 150 2011 12.000 km de. Motosikletimde bir degisiklik hissettim ve sizlerle paylasmak istedim. Bana fikirlerinizde yardimci olmanizi rica ediyorum.
Motosikletim ile bir hafta once 170 km lik bir yoldan geldim. Motorun rolantide calisirken devir ibresi noemalde 1,5 olmasi gerekirken 1,5 devrin uzerinde oldugunu ve devir ibresinin surekli bir asagi bir yukari oynadigini gordum. Canim sikildi haliyle. Daha once sabit devirde calisan motorun sanki bi ayari kaymis gibi geldi bana. Ayrica gaz verdigim zaman 5- 5,5 nci devirlerde gidonda bir titresim ellerimi gidiklarcasina uyusturuyor gibi bir ilkle karsilastim.Motorcuya gitmedim. Once sizlerin fikirlerini ogrenmek istedim. Acaba bu teknik problem ne olabilir ?
Buji değişimi? (Bujisi alındığından bu yana hiç değişmedi.)
Hava Filtresi? (Temiz, bakımlı)
Yağın durumu. (7.000 kmden 11.500 de yeni değişti)
CBF150 ile ilk 400km'mi tamamladım. Motor yaklaşık 5300 kilometreye geldi.
Cumartesi günü yaklaşık 120km artçılı turladık. Maşallah çok konforlu ve yeterince güçlü.
46 litrelik çanta da çok işimizi görüyor. 2 kask birden sığıyor, durduğumuz yerlerde yada gittiğimiz mekanlarda kask taşımak zorunda kalmıyoruz.
Şuan tek eksiğimiz depo kılıfı. Oturduğum yerde (Avcılar) bi mağazada bulduk ama o kadar dandiktiki, o kılıfı toz bezi diye bile kullanmam ben motoruma.
Tavsiye olan var mı? İnternet üzerinden sipariş verebileceğim ve sorunsuz kullanabileceğim deri depo kılıfı
selam aleyküm arkdaşlar cbf mi ybr mi karar veremedim. .yardımcı olun lutfen,boyum 1.80 kg 68 . .cbf gercekten rahat motor ama yağ yakıyo diyorlar .sizce hangısı uygun
Selam millet Motora bugün elcik taktırıcam Ön camıda yükselttim .Tek kalan sis farları antalya'da ikamet eden arkadşlar acaba satan biryer varmı bu bölgede ? herşey ist. da ya bulamıyorum. Elciğide sağolsun forumdan CİHAN adlı arkadaşmınzdan teğmin ettim . Sis farları konusunda sıkıntı yaşıyorum sadece bu konuda beni aydnılatırsanız sevinirim eğer bilen birileri var ise teşekkürler.