cok iyi fiyat hocam..antalyada 25 tl yag toplam 50 tl dediler bana..
Ethem leri orada bir buluşma düzenleyebiliriz istersen.
Ya beyler, benim zincir muhafaza kapağı arka tekerleğe çok yakın. Kapakla tekerlek arasında 1cm falan var ancak. Bu herkeste böylemidir?
Yoksa bende bir sorun mu var?
Benimkide oldukça yakın, hatta baktım, tekere sürtecek namıssız, az dışa doğru esnettim öyle kaldı. Hatta benimki Rahminin attığı fotodan bile hayli yakın. Şu anda benimkinde bile 2-3 mm boşluk var, sürtmediği taktirde sorun yok.
Eyvallah abi.
Ya birde cevap vermişmiydin, göremedim ama senin arka lastik Swallow sanırım.
Nasıl memnun musun? İdare eder mi?
52 lt fazla gelmiş, ya da çantanın şeklinden kaynaklanıyor çok büyük kalmış çanta. motor ufacık kalmış altında52 lt givi çanta takılı. Sizin tabirinizle ( Kimi cbf şerde görüyüorum arkaya dev anasınfibi topcase taktırmış motor ufacık kalmış ) mı Berke Bey sizce?
[url]http://o1306.hizliresim.com/1b/v/pnq1y.jpg[/url]
Sizlerinde başını çok ağrıttım sorularımla . Fakat bir gelişme oldu . Umarım kızmazsınızcbf den başka bir motor aldım . Resimleri 1 hafta sonra tebrik ve kutlamalar bölümüne koyacağım
tekrar ilgi ve alakanız için teşekkürler , bu sayfayı takip edeceğim yine .
O kebapçılar benimde sinirimi bozuyor . 2 bin liralık motora 600 lirak mont giyiyorum abuk subuk bakıyorlarCbf yerine hangi motoru aldin merak ettimhayirli olsun bu arada kazasiz surersin ins
bu arada kebapci motorcularina sinir oluyorum. adam giymis kundurayi ustte gomlek acmis gogsunu erkeklik yapiyo hesapta. bende mont kask dizlikadam yanimdan gecerken gulerek gecti dovesim geldi sonra cahilligine verdim. sizde aman diyim gaza gelmeyin.
52 lt fazla gelmiş, ya da çantanın şeklinden kaynaklanıyor çok büyük kalmış çanta. motor ufacık kalmış altında
Db Motorda, fiyat, servis, hizmet kalitesi, güler yüz, tereddütsüz 10 numaradır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:22 ----------
Salim abi, yeni cbf in hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanman dileği ile, senin gibi örnekleri gördükçe kafamda ki terfi planlarını hep erteliyorum, ne olacak diyorum, 10 numara geziyoruz falan kendi kendimi telkin ediyorum. 34 bindeyim, belkide kullanmaya devam edicem kimbilir. Abi bu arada, senin gibi deneyimli bi abimizden dinlemek isterim. Geçmişinde, hatta yakın geçmişinde yüksek cc motosiklet sahibi olmuş biri olarak, seni 2. kez cbf 150 almaya iten nedenler neler ? Dedim ya, senin gibi örnekleri gördükçe ne cc yükseltesim geliyor, nede motor değiştiresim, 400 tl ye motor sıfırlıyorlar, yaptır yaptır kullanKullanım maliyetleri bedavadan biraz pahalı
Bide cbf 150 Honda bayilerinde 8-10 ay önce bi dönem hiç yoktu, soruyorduk, yerine cb 125 e geldi, cbf 150 artık gelmeyecek falan deniliyordu, ama tekrar bayileri doldurmuş olduğunu görmek sevindirici. Honda Tr, cbf 150 den yediği ekmeği, hiç bir modelinden yiyememiştir, bu kafayla giderlersede yiyemeyecekler (cbf 150 nin yerini alabilecek mahiyette model getirmeden, cbf i piyasadan çekmeye çalışma) herhalde bunu fark ettiler. Baktılar cb 125 e den Hondaya ekmek yok, biz yine cbf 150 satıp, servis, yedek parça hizmetini vermeye devam edelim, tutulan motoru piyasadan çekmeyelim. Yoksa halimiz iyi olmayacak, ee onlarda haklılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:31 ----------
Nihat çım, Salim Abim, her zaman beklerim. Vardiyeli çalışıyorum ve zaman zaman hafta sonuda çalışmam oluyor, haberim olduğu taktirde zaman ayarlarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:35 ----------
Benimkide oldukça yakın, hatta baktım, tekere sürtecek namıssız, az dışa doğru esnettim öyle kaldı. Hatta benimki Rahminin attığı fotodan bile hayli yakın. Şu anda benimkinde bile 2-3 mm boşluk var, sürtmediği taktirde sorun yok.
52 lt fazla gelmiş, ya da çantanın şeklinden kaynaklanıyor çok büyük kalmış çanta. motor ufacık kalmış altında
Durolar ne kadar lanet bi lastiktir be. :farao:
Ethem abinin yolundan gidecem, swallow alacam bende. :cherry: Takım olarak. :thumright
Bugüne kadar hiç olumsuz yorum almadım,çok uyumlu bence,sizin dediginiz gibi motor da ufacık kalmamış.
Hatta ufacık kelimesi çok abartılı olmuş...