Anladığım kadarıyla:
Ethemm76 ve kardeşi poseidonz Karamürsel'den,
Garip1701 Tekirdağ'dan,
cd0345 İstanbul'dan,
S.Orhan Sakarya'dan
Karamürsel'de toplanılıp saat 12.00 gibi İznik'te köfte yenecek bir gezi yapılıyor.
Bir aksilik çıkmazsa yavruyla (CBF 150) saat 12.00 gibi Pamukova Mekece yolundan İznik Köfteci Yusuf'ta buluşmak üzere.
Sezai Rahmi YILDIRIM - 0.505.626 9889
Abi çok hoş bi sürpriz olur bizim için, ben telefonunu kayıt diyorum, fakat bizim köfteci yusufta bulunacağımız saati 12 değilde 12:30 olarak düşünürsek çok daha mantıklı olur, hocam kardeşimin katılamaması söz konusu ve muhtemelen Rahmi Atasoy kardeşim de katılacak, şu anki güncel listeyi ben bildiğim kadarıyla tekrar yazayım.
Ethemm76 ve kardeşi poseidonz Karamürsel'den, (kardeşim gelemeyedebilir)
Garip1701 Tekirdağ'dan,
cd0345 İstanbul'dan,
S.Orhan Sakarya'dan
sereye Sezai Rahmi Yıldırım Düzce'den
rahmi34 Rahmi Atasoy İstanbul'dan
Görüşmek dileği ile, tekrar bilgi güncelleyeyim, 22 Haziran Cumartesi günü ilk buluşma noktası saat 9-10:00 arası Karamürsel vapur iskelesi, farklı güzergahlardan katılmak isteyenler olursa, ikici buluşma noktası 12:30 gibi diyelim, fakat bu 12:30 da sarkma olabilir,Karamürsel' den 50 km yol kat edilecek, güzergahın hepsi tali yol ve köylerden geçe gece gidilecek, seyir hızı dolayısıyla 50 km çok ta uzun olmasa bile düşük olacak, belki arada kısa da olsa bi kaç mola verilmesi gerekecek, bu yüzden İzniğe gelecek olan Sezai abiyi bekletmemek,daha sonra gelmeyi düşünen ark..lar olur veya olmaz, olursa onlarıda madur etmemek adına İznik, Köfteci Yusuf' ta olma saatimizi 12:30-13:00 aralığı olarak düşünürsek çok daha güzel olur. Planın aksamaması adına İstanbul yönünden gelecek olan ark..lar da saat en geç 10:00 da Karamürsel Vapur İskelesinden olacak şekilde yola çıkarlarsa on numara olur, bahsettiğim gibi ben 09:00 dan itibaren iskelede olacağım. 09:00 itibariylede burada olsanız karşılayabilirim.