Ramazna kardeşim, gelin gibi maşallah motorun, Allah nazardan saklasın, bakalım bize ne zaman kısmet olacak, 3 ay sonra kızımız olacak hayırlısı ile, bebek varken arabasız devam edebilirsem 2014 sezona inşallah bende Gts evo ile gireceğim, her bebeği olanın arabası mı var, biz iki kardeş büyüdük, hiç arabamız olmadı, gibi gibi kendimi teselli ediyorum şimdilik, bakalım kısmet

Veya alıcam 5 liralık araba, binicem 10 liralık motora, en son bu olucak, arabam ayağımı yerden kessin, hastaneye partaneye, postaneye götürsün yeter, ama motosikletim iyi olmalı. Araba işine oldum olası haz etmemişimdir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
Bu arada bilmeyenler olabilir. poseidonz nickli Suzuki DL-650 sahibi üye kardeşim oluyor. Onada teklif ettim ama Cumartesi günü için başka bir planı varmış, yinede son anda planı şekil değiştirirse küçükte bi ihtimal gelebilecek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:39 ----------
Bu arada Cumartesi günü İzniğe gelecek arkadaşlar, 11 de İzniğe doğru Karamürsel' den yola çıkıldığı taktirde 12-12:30 aralığında İznik, te, Köfteci Yusuf' ta olacağız. Demem o ki, ya yola çıkmadan evde kah. yapalım, o saatlerde iştahla İznik' te köftelerimizi yiyebilmek adına, öğlen yemeğimizi İznik' te yemiş olalım, öğlen vakti aç olalım ki köftelerin tadı çıksın

Veya evden yiyemeden yola çıkan olabilir, Karamürsel' de çayla birer poğça yenilebilir. Seçenek çok

Amaç İzniğe varıldığında aç olunması