Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Tamam sen para verecek gibi konus abi. Hemde iyi para verecek gibi konus. Tamam de ayır çık. Ben alırım onu :)

Beyler an itibariyle benimde artık cbf 150 var. 2011 model, 6200 km, kappa çanta, koruma demiri ve alarm var. 3900 TL verdim. Kuryelik yapmayı düşünüyorum. İnşallah güzel bir iş bulurum.

hayırlı uğurlu olsun bende geçen hafta aldım kuryelik işi derken bi araştırma yaptınızmı bende izmirdeyim part tıme olarak bende düşünebilirim aslında çok büyük bi beklentim olmadan motorun taksitlerini çıkaracak kadar bile olsa yeterli

CBF150 için konuşuyorum..

Yukarıda durmalıdır tabiki. kırmızıya geldiği zaman alınması gerekir ama biraz daha gider. ve depo bittiğinde stop eder durur. siz yedeğe alırsınız ve devam edersiniz.. ve bizler ona göre yedeğe xx km de geçti vs diye muhabbet ederiz..

eğer ki aşağıda durursa elbette fazla gider ama yolda kaldığınız an bırakıp gitmeniz gerek motoru .. uzun yol için bahsediyoprum :)
Selam, aslında sorumun cevabı değil ama yinede sağol. Öğrenmek istediğim; diyelim ki yedek depoyu kullandım ve istasyona girdim depoyu dolduruyorum. yedek depoyuda doldurmak için vanayı aşşağıda mı tutmalıyım yoksa yukarı aldığım vakit önce yedek sonra normal depomu dolar?

Selam, aslında sorumun cevabı değil ama yinede sağol. Öğrenmek istediğim; diyelim ki yedek depoyu kullandım ve istasyona girdim depoyu dolduruyorum. yedek depoyuda doldurmak için vanayı aşşağıda mı tutmalıyım yoksa yukarı aldığım vakit önce yedek sonra normal depomu dolar?

aşşağıda tutmalısın ben benzin alırken aşşağıdaydı. zaten şarıl şarıl benzin dolduğunu görüceksiniz depoya:) ondan sonra yukarıya çekip yola devam edin. kaldı ki yukarı almazsanız yine gidersiniz fakat depo yedeğe geçmeyeceği için arkadaşında dediği gibi benzin bitti mi hepsi biter yedek medek de biter:)

aşşağıda tutmalısın ben benzin alırken aşşağıdaydı. zaten şarıl şarıl benzin dolduğunu görüceksiniz depoya:) ondan sonra yukarıya çekip yola devam edin. kaldı ki yukarı almazsanız yine gidersiniz fakat depo yedeğe geçmeyeceği için arkadaşında dediği gibi benzin bitti mi hepsi biter yedek medek de biter:)

hayır arkadaşlar yanlış anlamışsınız mevzuyu. vana yukarıda da olsa, yedek depo dolar merak etmeyin. benzin bitince yedeğe geçer aşşağıya alırsınız, benzinciye gidince de yukarı alırsınız ve doldurursunuz. aşağıda ya da yukarıda olmasının bir farkı yok her şekilde yedek dolar.

Aslında yedek depo diye bir şey yok :cherry: tek depoda çift benzin musluğu var. Benzin azaldıkça seviyesi düştüğü için üstteki musluğa benzin gitmez. Aşağı çevirdiğimizde deponun dibine doğru olan musluğu aktif hale getirmiş oluruz ve yaklaşık 2.5-3lt daha benzini kullanabiliyor oluruz. :cat:

108 kiloyum cbf nin rodajını düzgn yaparsam en faLa kaç km hızla gidebilir ve en önemlisi stabil olarak kaç km hızla yol alabilirim ?

108 kiloyum cbf nin rodajını düzgn yaparsam en faLa kaç km hızla gidebilir ve en önemlisi stabil olarak kaç km hızla yol alabilirim ?

hocam benim motor daha 150kmde yüksek hıza çıkacak tecrübeyi kazanamadım daha ama abilerimden duyduğum 100ü geçme, üzme motoru diyolar.(120 kiloyum)

Yok yanlış anladınız rodajda değil rodaj bittikten sonraki stabil sağlıklı hızı kaçtır diye sordum .

üzücü ama öğrenmiş oldunuz cbf 150 sağlıklı olarak ideal hızı 100 km/h sıkıştırırsanız en fazla 110km/h :)
cbf için sağlıklı hız 100 mü? :) 90 ile giderken 7.500 devirde olan motor un sağlıklı ideal hızı nasıl 100 olur. ara hızlanmalarda 100-110 git gel yapılır ama sabit 100 gitmek yazıktır bu motora.
sabit gidilcek hız max 90 dır bizim motora.

cbf için sağlıklı hız 100 mü? :) 90 ile giderken 7.500 devirde olan motor un sağlıklı ideal hızı nasıl 100 olur. ara hızlanmalarda 100-110 git gel yapılır ama sabit 100 gitmek yazıktır bu motora.
sabit gidilcek hız max 90 dır bizim motora.

haklısınız 90 ideal :cat:

hocam benim motor daha 150kmde yüksek hıza çıkacak tecrübeyi kazanamadım daha ama abilerimden duyduğum 100ü geçme, üzme motoru diyolar.(120 kiloyum)

Üzmek istemiyorsan 90 km-h ı geçme. 100 km/h uzun yolda stabil tutmak için fazla. hele motorun yeni kasa ve 43 t arka dişli varsa buna daha da önem ver.

90 en ideal..

beko, arkadaşım cbf öğrenmek istiyorsan yazıp kaçma..oku...

o kadar konu açtın.. o kadar formdasın uzun zamandır .. oku :) sayfalarca oku.çok faydası oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar