evet işe yarar diye umuyorum
yalnız şu anda motor serviste benimki 2013 yılında pek kullanmadığımdan 500 lira masraf çıkarmış şu anda yapıldı gerçi takası yapmadık serviste bekliyor kaporada aldım beklemedeyim
Selam, aslında sorumun cevabı değil ama yinede sağol. Öğrenmek istediğim; diyelim ki yedek depoyu kullandım ve istasyona girdim depoyu dolduruyorum. yedek depoyuda doldurmak için vanayı aşşağıda mı tutmalıyım yoksa yukarı aldığım vakit önce yedek sonra normal depomu dolar?CBF150 için konuşuyorum..
Yukarıda durmalıdır tabiki. kırmızıya geldiği zaman alınması gerekir ama biraz daha gider. ve depo bittiğinde stop eder durur. siz yedeğe alırsınız ve devam edersiniz.. ve bizler ona göre yedeğe xx km de geçti vs diye muhabbet ederiz..
eğer ki aşağıda durursa elbette fazla gider ama yolda kaldığınız an bırakıp gitmeniz gerek motoru .. uzun yol için bahsediyoprum![]()
Selam, aslında sorumun cevabı değil ama yinede sağol. Öğrenmek istediğim; diyelim ki yedek depoyu kullandım ve istasyona girdim depoyu dolduruyorum. yedek depoyuda doldurmak için vanayı aşşağıda mı tutmalıyım yoksa yukarı aldığım vakit önce yedek sonra normal depomu dolar?
aşşağıda tutmalısın ben benzin alırken aşşağıdaydı. zaten şarıl şarıl benzin dolduğunu görüceksiniz depoyaondan sonra yukarıya çekip yola devam edin. kaldı ki yukarı almazsanız yine gidersiniz fakat depo yedeğe geçmeyeceği için arkadaşında dediği gibi benzin bitti mi hepsi biter yedek medek de biter
![]()
Selam, aslında sorumun cevabı değil ama yinede sağol. Öğrenmek istediğim; diyelim ki yedek depoyu kullandım ve istasyona girdim depoyu dolduruyorum. yedek depoyuda doldurmak için vanayı aşşağıda mı tutmalıyım yoksa yukarı aldığım vakit önce yedek sonra normal depomu dolar?
108 kiloyum cbf nin rodajını düzgn yaparsam en faLa kaç km hızla gidebilir ve en önemlisi stabil olarak kaç km hızla yol alabilirim ?
Yok yanlış anladınız rodajda değil rodaj bittikten sonraki stabil sağlıklı hızı kaçtır diye sordum .
cbf için sağlıklı hız 100 mü?üzücü ama öğrenmiş oldunuz cbf 150 sağlıklı olarak ideal hızı 100 km/h sıkıştırırsanız en fazla 110km/h![]()
cbf için sağlıklı hız 100 mü?90 ile giderken 7.500 devirde olan motor un sağlıklı ideal hızı nasıl 100 olur. ara hızlanmalarda 100-110 git gel yapılır ama sabit 100 gitmek yazıktır bu motora.
sabit gidilcek hız max 90 dır bizim motora.
hocam benim motor daha 150kmde yüksek hıza çıkacak tecrübeyi kazanamadım daha ama abilerimden duyduğum 100ü geçme, üzme motoru diyolar.(120 kiloyum)